na mojí 156ce snad nikdy nefugovaly ostřikovače světlometů a teď bych je chtěl zprovoznit-ale nejdou mi proudy k motorku na ostřikovače světlometů-pojistka je v pořádku a tak bych se chtěl zeptat na takovou blbost,tak nepište že jsem blbec,že se ptám na takovou kravinu.ale jak se ty ostřikovače na světla vlastně spouští? to je společně s ostřikovačema na skla? ještě je tam prý nějaký zpoždovač-ten slouží k čemu? díky za rady.
15.37, 30. 11. 2008, odpovědětcau, Mne sa ostrikovace svetel aktivuju spolu s ostrekovacom predneho skla, ak su zapnute svetla. Casovac po par sekundach vypina ostrekovace svetiel a idu len okna. Cize ked zacnes ostrekovat, tak po chvili uz ostrekujes len okna... neviem kde je relé, ja by som to chcel praveze vypnut...
9.53, 1. 12. 2008, odpovědětAsi mas KO cerpadielko ostrekovacov. Kludne ale mozes mat naraznik (s implementovanymi ostrekovacmi) z ineho auta...pozri, ci tam su aj ostatne veci potrebne pre ich fungovanie.
11.52, 1. 12. 2008, odpovědětmě tma všchno funguje jak má-jen nejdou proudy k motorku na ostřikování světel-motorek je OK-zkoušel jsem.jinak to rele je někde nad pojistkama za přihrádkou v přístrojovce(na spolujezdcově straně).dík za rady - teď už to nějak vykoumám.
17.28, 1. 12. 2008, odpovědět