A hlavne sa na vás nikto nehrabe... Ach vy KOKOTI. Je to čistá pravda že Alfu si kúpi iba hupák, lebo normálny človek nerozmýšla tak ako vy
15.28, 4. 12. 2008, odpovědětTak na toto je aj zbytočne reagovať agresívne. My alfáci sa do iných značiek nestaráme a nehanobíme ich. Kúpili sme si to, čo sme chceli a žijeme tým. Tak prečo sa stale navážate tí, ktorí ste alfu nemali alebo ňou odjazdili?
15.36, 4. 12. 2008, odpovědětNejazdili som myslel
15.37, 4. 12. 2008, odpovědětA co si koupi chytry clovek?
15.39, 4. 12. 2008, odpovědětČao lidi, docela zírám jak se někdo sníží k tomu aby napadal jakoukoli značku auta. Říká se "japonec na konec". Měl jsem Mazdu 626 se kterou jsem bez jakýchkoli potíží najel 744.928 km. pak jsem natankoval naftu s vodou a to ji pohřbylo. Taky jsem měl BMW 325 Ttds a trochu jsem ho tunil. Byla to další srdeční záležitost. měl jsem pak ještě Xantii a pár Peugeotů. Teď mám 156-ku 2,4 JTD kterou jsem si čipnul na 125 kw. Opět další srdeční záležitost. Trochu se podobá BMW ale nedá se srovnávat orel a sup. Oba jsou dravci. Mám ji teprve krátce ale kdo si nezkusí projet s takovým autem pár tisíc kilometrů, neví o čem tady mluvím. Hold někomu stačí auto, jiný potřebuje Alfu Romeo.
16.22, 4. 12. 2008, odpovědětJa sem obklopenej samejma hondarema takze furt slysim jaky sou japonci nejlepsi a jaka je alfa shit :D Uz sem docela zvyklej ale zajimavy je ze sem z nich mel zatim nejmin poruch :D (i kdyz ted se to zmeni momentalne ji mam chudinku v servisu a budou mi menit predni ramena)
16.38, 4. 12. 2008, odpovědětNic netrvá věčně. Každý má za druhou lásku své první auto. Je to dáno podvědomě i když ho x-krát zklame. Prostě bylo první a tudíž jedno z nejlepších. Přesto by měl člověk zůstat trochu realista a nechovat se jako soudce když tady komukoli nadává protože má alfu prostě rád. Nikdy jsem nezažil to co se 156-kou. Zdravíme se s ostatníma 156-ťákama aniž bychom se znali. tomu se říká "spolek" a je to fakt mazec pocit. Tak do pozdravů alfáci!!!
16.55, 4. 12. 2008, odpovědětnereagujte na IVANA.je to tady už po několikátý a on to dělá schválně. prostě na to auto nemá a tak tady rejpe do všeho možnýho. Vyžívá se v tom, jak ostatní reagujou na jeho stupidní řeči.Já mám rád všechny auta, který jsou laděný sportovní stylem, kam patří i alfa. Mám 2,5i - koho chci, toho předjedu, je to 10let strý auto a lidi se za ním pořád otáči, požitek z jízdy užasnej - já jsem spokojenej a to mi k životu (automobilovému) stačí.je to sportovní auto za skvělý peníze.já nemám peníze na ferrari tak jsem si koupil alfu a udělal jsem dobře.
17.01, 4. 12. 2008, odpovědětpřesně v takovou chvíli tady chybí admík,aby takovéhle příspěvky hned mazal,akorá to tady zabírá místo,tak proč si tady sakra pořád někdo musí chladit žáhu???
17.08, 4. 12. 2008, odpovědětNeviem preco ale mna ten sudruh vôbec nevytocil. Ja som pracoval tri roky v nemenovanaj automobilke a ked sa mi chcelo v noci spat tak proste isli z pasu zmätky. Auta robia ludia! Ja si jazdim na 2,0 JTS a aj mojmu švagrovi na VW sa veeeelmi paci.
18.30, 4. 12. 2008, odpovědět