Ahojchlapi , stala se mi taková nepěkná věc. Najel jsem pravým kolem do díry a přestaly mi hrát oba repráky na pravé staraně auta (přední i zadní). Zadní repro se občas vzpamatuje když víc bouchnu dveřma, přední mlčí úplně.Soudím, že někde musel vypadnout nějakej kontakt nebo co, doteď jsem s tím problém neměl.Máte někdo podobnou zkušenost čím by to mohlo bejt? Vodiče v husím krku mezi dveřma, nebo dráty u samotných reproduktorů?Když bych chtěl vyndat repro stačí sundat jen mřížka nebo musí jít dolů celá vnitřní plastová výpň dveří? Jak se dostano do husího krku mezi dveřma? díky Honza
18.16, 4. 12. 2008, odpovědětzkus napřed sundat repro (stačí opatrně vymáčknout břížku tak aby sis nepoškrábal dveře a repro drží na 4 vrutech) a zkontroluj jestli ti tam jdou proudy. bude někde špatný kontakt, když ti ti vzadu občas jde. Jinak kabely mezi dveřma rozpojíš snadno ale najdi si schema, kterej kabel je kterej - u řidiče je jich tam hafo a hlavně pokud to rozpojíš, tak uvidíš pouze velkej konektor. jinak tapec ze dveří se sundavá hodně snadno-stačí sundat plast kolem kliky, pod reprákem jsou dva vruty a pod ovladáním oken (to drží dva šroubky na imbus) jsou dvě matky a pak už to snadno odkryješ.
18.28, 4. 12. 2008, odpovědět