Ahoj kluci, potřeboval bych pomoct. Při startování mi svítí imobilizér(code), a potom když jedu auto se vudec neohřeje, teda neukazu je to teplotu a netopíto. Když to začne trochu topit, tak tak se mi rozsvítí vstříkování a sepne se ventilátor. nevym co stím. díky za pomoc Martin
18.17, 7. 12. 2008, odpovědětTak s tim klicom by som ti odporucil vymenit baterii v klici ja som mal taky isty problem po vymene ok
18.20, 7. 12. 2008, odpovědětmartin,mas tam chladiacu kvapalinu??? a v imobilizeri nie baterka a dialkove s tym nema nic spolocne.imobilizer je len na feritovom jadre namotany urcity pocet zavitov medeneho drotu o urcitej hrubke.ked zapnes kluc,tak sa aktivuje pole ktore caka na hodnotu imobiluzeru.cudujem sa ze nastartujes ked svieti imobilizer
18.35, 7. 12. 2008, odpovědětnejjednodušší máš zajetn a diagnostiku...stojí to 300kč a řeknou ti, co tam máš za chyby
19.11, 7. 12. 2008, odpovědětmáš špatnej termostat.žene to vodu pořád skrz chladič a teď v zimě se ta voda nemůže vůbec ohřát a pak se rozsvítí kontrolka na vstřiky.řešil jsem minulou zimu ten samý problém-vyměnil jsem termostat a je to v pohodě.termostat 700kč a výměna pro amatera cca 30min.
19.22, 7. 12. 2008, odpovědět