ahojte, teraz v tomto obdobi ako klesli teploty mi zacina zadrhavat ten cudlik na zamku na prednych dverach, stlacim ho a obcas sa nechce vratit spat, musim ho nasilu tahat von, nerobi to vzdy ale dost casto, uz som tam skusal aj wd streknut a nepomohlo, nema s tym niekto skusenosti?
11.42, 9. 12. 2008, odpovědětAhoj, no mne to tiež zacalo robiť v tomto období, dal som tiež WD a pomohlo. Najlepšie by bolo to rozobrať a namazať jednotlivé časti, no v tejto zime sa mi s tým veru nechce trápiť. Nechám to pekne na jar.
11.46, 9. 12. 2008, odpovědětTiez som mal tento problem na spolujadcovych dverach, uz som sa chystal, ze to cele rozoberiem a premazem, pokusne som tam strekol WDcko a cuduj sa svete, pomohlo to ... teraz bez problemov ....
17.22, 9. 12. 2008, odpovědětno teraz uvazujem ze to nebolo wdcko ale silikonovy olej, takze skusime este to wd a uvidi sa, ja si tiez vsetky tieto veci radsej nechavam na jar ak by som to mal rozoberat.
20.58, 9. 12. 2008, odpovědětSilikonovy olej je este lepsi ako WD-cko, ktore obsahuje len male percento silikonu, t.j. mazacej zlozky.
8.23, 10. 12. 2008, odpovědětWD-čko fakticky odmašťuje, takže silikonový olej je ještě lepší. mám podobnou zkušenost, a pomohlo až rozebrání a srovnání některých částí. bylo to od toho jak se mi někdo houpal na klice :-(
20.40, 29. 1. 2009, odpovědětČau. Vyšroubuj ten šroub co drží kliku z boku a nastříkej tam mazivo a přitom mačkej kliku. Rozebírat nic nemusíš. Stejně to budeš dělat tak 2x za rok :-)
11.08, 30. 1. 2009, odpovědět