Ahoj, potrebujem natiahnut od autobaterie do kufra kabel na napajanie zosilnovacov, problem je vtom, ze neviem ako sa dostat dovnutra :-( Skusal to uz niekto, je treba aj rozoberat pristrojovu dosku? DAkujem za kazdu radu
19.12, 12. 12. 2008, odpovědětZdarec. No já jsem to vyřešil bez vrtání a velkého rozebírání, ale budeš muset odendat zadní sedačky, teda jestli máš sedana. Takže, vpravo nahoře od baterky, máš u vzpěr takové izolace, které jsou tam jen nandané, ty vyndáš a protáhneš to tudy k místu řidiče, pak odendáš těsnění u dveří a tu plastovou lištu, pod to to schováš a zase v pohodě přiděláš zpět. Pak musíš odendat ten vnitřní B sloupek,mezi okýnkama a tudy provlečeš dál, vzadu to dáš zase pod lištou a pak pod sedačkama. Ten plech za sedačkama je děravej jako cedník, takže jakoukoliv dírou to už protáhneš. Já jsem to protáhl úplně tou horní a kabel vyleze v kufru, pod tím "kobercem" na stropě, kterej snadno odendáš těma čudlíkama a drát protáhneš. Vypadá to složitě, ale je to pohoda a nemusíš nic vrtat,ani rozebírat přístrojovku. Jo a kabely od rádia jsem protáhl pod volantem, nad pedálama, je tam taková krásná "polička" po který to jde :) Tak hodně štěstí
19.27, 12. 12. 2008, odpovědět"Takže, vpravo nahoře od baterky, máš u vzpěr takové izolace, které jsou tam jen nandané, ty vyndáš a protáhneš to tudy k místu řidiče" Tie izolacie (2kusy, take penove) som dal prec, vidiet, ze tade ide nejaky kabel v trubk, predpokladam ze je to k smerovke. Ked tam davam kabel od baterky, nejde do vnutra, ale ide do blatnika...Ako sa dostat dovnutra k miestu sofera?
12.31, 13. 12. 2008, odpovědětjde dovnitř, jen ho musíš pořádně nasměrovat a mít trpělivost.mám to tudy taky vedený a vše ok jen je třeba mít trpělivost protože tam zkrs přístrojovku není jak šáhnout-je tam málo místa.
12.33, 13. 12. 2008, odpovědětjo-musíš sundat i ten plast pod stěračem abys na tu průchodku dobře viděl.
12.39, 13. 12. 2008, odpovědětJak se sundavá ten plast pod stěračem?
13.05, 13. 12. 2008, odpovědětmusíš sundat stěrač-myslím že je tam matka na třináctku klíč a pak tam jsou pod těsnící gumou dva šroubky na hvězdičku a nahoře (jakoby k zrcátkum) je pod záslepkou jeden šroubek.pak to jen vycvakneš a pozor ať si neurveš hadičku o odstřikovačům.
13.09, 13. 12. 2008, odpovědětOtazka: Ako co najjednoduchsie vybrat zadnu sedacku?
13.56, 13. 12. 2008, odpovědětpod sedákem jsou dva šrouby a vyhodíš celý sedák pak tam uvidíš další dva šrouby a opěradlo vysuneš směrem nahoru a to je celý.otázka 5ti minut i pro nemehlo.
14.10, 13. 12. 2008, odpovědět