hm tak dnes ma čakalo v alfe nemilé prekvapenie, po zapnutí spínačky som mal na palubovke hotový hrací automat. Všetko čo svietilo tak blikalo a to v rytme veľmi rýchleho cvakania z relé žhavenia. Samozrejme štartovať to nešlo lebo po druhom pretočení kľúča všetko totálne zhasne. Po návrate kľúča do pôvodnej polohy zase cvakanie z toho relé. Keď som to relé odpojil tak je všetko ok ako za normálu, len taký háčik to má, že neštartuje. Nejaký tip? Vyzerá to asi na to relé. ďakujem (2.4jtd r.98)
21.37, 14. 12. 2008, odpovědětRefresh. Doplním že na každom žhaviči je odpor 2 ohmy. Ak je na to relé napojený silový kábel a konektor z RJ, nič sa nedeje, až keď pripojím konektor vedúci do žhavičov, vtedy začne relé cvakať ako šalené.
9.59, 16. 12. 2008, odpovědětTo vypadá že je špatné relé žhavení a nebo je někde na baterce přechodový odpor a to relé má malé napětí a proto cvaká. Možná to může být i slabá baterka a tím jak to začne žhavit ti to odebere veškerý proud co je v baterce.
18.37, 18. 12. 2008, odpovědětakumulátor (česky baterka) v prdeli (po slovensky v rici)
21.44, 18. 12. 2008, odpovědět