Mel bych dotaz... Kdyz se kontroluje stav oleje pro selespeed (ta nadobka uplne napravo kdyz stojim celem ke kapote) ma byt nastartovany motor nebo ne? Ptam se protoze po nastartovani si to ten olej jakoby nasaje a skoro neni videt hladina takze je tam dost velky rozdil... Tak abych nejezdil s malo olejem a nebo naopak moc..
15.55, 15. 12. 2008, odpovědětTo tu nikdo nema selespeeda? Nebo alespon manual pro selespeeda...
19.32, 15. 12. 2008, odpovědětTo check the level, proceed as folows: -turn the ignition key to MAR -disconect the breather tube and remove the cap checking that the level corresponds with the MAX mark on the dipstick of the actual cap; Takže zapni klíček, tím sepneš čerpadlo a pak koukej, co Ti zbývá v nádobce, respektive na měrce...
19.41, 15. 12. 2008, odpovědětdiky moc... mas ten manual v elektronicky podobe? poslal bys mi to na mail prosim ?
20.00, 15. 12. 2008, odpovědětJa mam selesa, olej kontrolujem pri vypnutom motore. Práve som si prečítal manuál a píše sa tam: Kontrolu hladiny oleja v prevodovke Selespeed musíte vykonávať pri vypnutom a studenom motore vo vozidle stojacom na rovine. Ak sú otázky tak do toho, manuál mám
21.05, 15. 12. 2008, odpovědětto Andy: No ja som čerpal taktiež z manuálu. Ale to si citoval len prvú vetu! Nasledujú inštrukcie, ktoré som popísal vyššie, takže musí byť zapnutý kľúč. To znamená, že čerpadlo naberie olej. to Rychloprase156: manuál mám jen v příjemném brožovaném vydání.
6.48, 16. 12. 2008, odpovědětAhojte, A ako často sa tam zhruba dolieva olej??
17.13, 17. 7. 2009, odpovědět