Zdar chlalani,skuste mi poradit s mojou 166-kou.Nenormalne mi lieta a buchoce zadok a to som uz vymenil stabilizacnu tyc,tie male tycky stabiku fungl nove a komplet tlmice,pruziny s hornym ulozenim ,sice mali za sebou 60-tis km ale tie moje povodne mali vyse 180-tis km,tak som myslel ze ten rachot ide s nich.Geometria robena 2-krat.Ostatne silentbloky vyzeraju byt v pohode,mal som to skoro vsetko rozobrane.Uz neviem co s tym,ide ma drbnut. Diky za kazdu radu.
16.18, 16. 12. 2008, odpovědětNikto nic
16.57, 16. 12. 2008, odpovědětCau. a menil silentblok ktory je na tehlici?
18.21, 16. 12. 2008, odpovědětJa som od Trencina a ten silentblok na tehlici vyzera byt OK,lebo nebolo vidiet na nom nejaky loger.
18.36, 16. 12. 2008, odpovědětMal som presne ten istý problém ako ty,myslel som si,že zadné tlmiče mám totálne v prdeli a tiež som vymenil dajaké veci.Všetko to búchanie a kmitanie zadku vzniká zo zlej geometrie.Musel som si ju nastaviť sám lebo v jednom servise mi ju robili 2-krát a totálne mi dojebali celý podvozok.Jedna guma úplne v riti.Teraz to sedí,nelieta a dokonca aj tlmiče prestali búchať.Takže daj si spraviť geometriu....Veľa šťastia
17.06, 20. 12. 2008, odpovědět