Cau te. Mam taky dotaz pred skrtiacou klapkou na gumennej prirube je hadica ktora ako predpokladam sluzi na vyrovnanie tlakov. Co sa stane ak ju vyberiem a ten otvor na tej prirube zaspim.
19.48, 16. 12. 2008, odpovědětmyslíš odvětrávání z vany?
19.51, 16. 12. 2008, odpovědětAno, ide to z odvetravania. Ale ja nechcem zaslepit odvetravanie ale tu dieru do ktorej to odvetravanie je zasutune. na to odvetravnie by som dal taky maly filter.
20.56, 16. 12. 2008, odpovědětjá to tak mám udělaný taky, na odvětrávání jsem dal odfukové filtry a druhej konec zaslepil a vše funguje jak má-zatím. kdysy jsem se tady ptal, co by se mohlo stát ale nikdo mi neodpověděl. jen teď v zimě, když přijdu ke studenému autu, tak musím auto nastartovat a nechat chvíli zahřát, protože když si to nepřisává teplý vzduch z motoru tak to ze začátku dělá kraviny ale pak je všechno v poho. mám tam přímý kit sání ale i stímhle přisáváním ale když se dělá klasický kit sání, z hliníkové trubky, tak se to odvětrávání odpojuje vždy, tak si myslím, že se nic stát nemůže.
21.28, 16. 12. 2008, odpovědětDik za odpoved. Tiez si idem spravit priame sanie, dneska mi konecne doniesli trubky a silikonove kolena tak preto som sa pytal. Ale mozno tam navarym vyvod a napojim tam aj to odvetravanie aspon v zime. Dik
22.02, 16. 12. 2008, odpovědětjá tam mám koleno i s tímhle vývodem.
22.08, 16. 12. 2008, odpovědět