Zdarec .Do zad.blinkru místo žárovek jsem dal 19led žárovky a začalo to rychleji blikat jak normálně.Někdo říkal že se tam má dát nějakej odpor nebo co.Tak díky za rady.
17.02, 17. 12. 2008, odpovědětdá se dokoupit zátěžovej modul, kterej ti bude vyrovnávat napětí. ale já mám čirou a dal jsem tam klasický oranžový a vypadá to líp, než LEDky a navíc ty ledky tolik nesvítí.
18.03, 17. 12. 2008, odpovědětAhoj, mám v zadu čirou a mám v blinkrech "kovové" žárovky. Blikají oranžově, ale při vypnutých blinkrech je vidět jen kovový lesk - do čiré optiky doporučuji. LED-kám musíš předřadit odpor - klasická žárovka má odpor sama o sobě, ale diody ne! Proto to bliká rychleji a také svítí porucha na palubovce. Já osobně mám LED-ky ve zpátečkách a mlhovkách a svítí a hlavně vypadá to good!!! Jen když zapnu mlhovky tak mi svítí na palubovce ta chyba, (protože tam nemám ty odpory) jinak je to v pohodě..
18.11, 18. 12. 2008, odpovědětDíky za radu.Někdo říkal že mám dát spátky normál žárovky.Alke led mám v celém světle brzda mlha atd.Proti normálním žárovkámse svítivos nedá srovnat o 100%lepší.A pokud to rychleji bliká nemuže se tam něco pokazit??
6.21, 19. 12. 2008, odpovědětjá jsem je do svých zadních čirých dal a nic moc teda.
7.12, 19. 12. 2008, odpovědět