Zdarec kam je nej umístnění balastu hid xenonu na ar156 20TS.??Díky za rady
16.01, 19. 12. 2008, odpovědětto zaujima aj mna pretoze v pondelok davam HID, serem na to, tie svetla proste svietia na chuja..! Dam 5300K a budem sa z debilnym fizlom hadat, ze su to nightbrakery..:-D
19.52, 19. 12. 2008, odpovědětahoj tak na ridicove strane sundej plast u baterky ten dlouhej a jeden chytis na nosnik smnerem k narazniku a na druhy strane ho dej pod nadobku od chladici kapaliny musis trochu ohnout drzak na ty startery a kabely ti dostaci az ke svetlum ja mam 8000K fakt bomba sviti ju a kluci zmerte si jeste vzdalenost stinitka od uchyceni ju mozna budete muset stinitko odstranit ja je mam odstraneny a svyti to stejne kama rad ho tam ma i xenony a neni to zadny rozdil a na technyckou tam musite dat spatky zarovky to ze tam nejsou stinitka toho si nikdo nevsimne
3.15, 20. 12. 2008, odpovědětA co takto pod svetla je tam na to plocha.
4.25, 20. 12. 2008, odpovědětskor mi ide o to, ked bude fizel chciet vidiet co tam mam, aby to nebolo vidno a mozem sa hadat ze mam zarofky a nie xenony..:-)
8.07, 20. 12. 2008, odpovědětTak to asi tazko, pretoze z ochranneho vicka svetla pojdu kable rovno k balastu. Pri nasich policajtoch clovek ale nikdy nevie, ci im to nieco napovie...predsa len su to "zelenaci". :o))) Btw., o clonitkach som pocul, ze to nema nic spolocne s lomom/smerovanim svetla (osvetlovanie)...je to vlastne tepelna ochrana predneho plastu svetla pred salavim teplom halogenky. No a kedze xenon ma ovela nizsiu prevadzkovu teplotu, tak tam vlastne ani nemusia byt.
10.49, 20. 12. 2008, odpovědětteoreticky sa tie káble dajú zaviesť aj cez spodok svetla a vičká ostanú neporušené a poliši spokojní.
10.59, 20. 12. 2008, odpovědětjj, presne o to mi ide, ked pozru nic nevidiet, tak neverim, ze sa budu v tom vrtak, jasne ked mas 10K, tak asi ti to neprejde, ale pri 5K mas krasne biele svetlo, cize na ziarovky s +100% svetla viac to zvalit mozes..:-)
12.35, 20. 12. 2008, odpovědětahoj jenze abys vyndal svetla tak musis sundat naraznik a to je prace cca 2 hodky navic
13.25, 20. 12. 2008, odpověděta za druhy ty skrutky co drzi naraznik jsou vetsinou zarezly ze je utrhnes a matky jsou navareny na blatnicich a to je pak velke srani s s dalsima vecma ja sice mam ted svoji alfu odstrojenou protoze budu vse lakovat nabylo tak mne to je jedno ale pro nemoc zrucne to je namahavy a uz vydim jak nejaky kluk z mnesta ma cas na to sundavat jeste naraznik mam xenony uz vic jak rok staveli mne nekolikrat a na svetla nikdo nekoukal spis je zajimaly FOLIE na oknech a vybava auta mam brutus hudbu + DVD
13.28, 20. 12. 2008, odpovědětjj, tiez si myslim, ze pokial to nemas nejako do neba nastavene a nemas tam modre xenony co volaju fizlov "zastavte ma", tak myslim, ze je to v pohode..
13.40, 20. 12. 2008, odpovědět