Čaute, prave v zime mi odislo kurenie na mojej 156ke. ovladace na smer fukania pracuju aj radiator ide ale ventilator nezapne. skusal som ho vytiahnut a zapojit napriamo a ide, aj na kable co vedu do ventilatora som strcil diodu a svieti ale zda sa mi ze nejak slabo, cital som ze to moze byt predradnym odporom ale neviem kde je a kde ho zohnat.prosim poradte lebo zamrznem diki
19.35, 21. 12. 2008, odpovědětJo, to samé mám já. A Tobě jde na číslo 4? To mě ani to nejde. Možná je v háji ta krabička za větrákem, nebo celej ovladač. Pokud ti jde č. 4 a ostatní ne, je to v tý krabičce a lehce zapájíš, mě ale nejde ani ta č. 4, takže asi v hajzlu poťák na ovladači. Já natáhnul kabel přímo od baterky přes vypínač. Nehodlám se už s Alfou dohadovat, je s tim pořád něco! Ikdyž jsem na to nešáhnul 3/4 roku. Musím zaklepat. A to máš automatickou klimu, nebo bez? co je to za obsah?
20.01, 21. 12. 2008, odpovědětmam 1.6 a je tam automaticka klima,aj ja som to dal napriamo cez kable z radia a vachci ale len naplno. ale aspon to.a neslo to vobec ty si potiahol kabel do prepinacov? lebo ja priamo na vetrak.a v tej krabicke za je cosi ako ohrievac alebo co tak neviem cital som ze to moze byt nejakym odporom lebo do ventilatora ide prud ale malo...aj ja uz mam jej plne zubi furt cosi este som nedorobil packy na svetla a uz dalsie....ale ten pohlad na nu mi za to ZATIAL stoji
15.22, 22. 12. 2008, odpovědětZa větrákem rozdělej tu krabku a uvidíš, co je potřeba přiletovat. Já to tam mám trochu jinak, ale princip je stejný. Pájku a zase ti fachá.
18.57, 22. 12. 2008, odpovědět