Dneska mi na Alfě 2,5 V6 začala blikat kontrolka vstřikování. Takový oranžový motor, nebo co...problém je že potřebuji v pátek vyrazit na hory a nevím jestli to Alfa zvládne když chvilku pípá a pak zhasne. Jo a ještě se mi začala dusit za studena. Ale jenom v nízkých otáčkách, jako kdyby se zahltila..když se ohřeje tak je to lepší. Můžete mi říct, jestli zvládne výlet do hor na 2 noci? Nerad bych zůstal někde viset. Díky všem za radu, názor, pomoc, servis asi nikde neseženu přes svátky :-(
17.07, 25. 12. 2008, odpovědětNo ked nemas inu moznost ? Asi to budes musiet risknut!
20.01, 25. 12. 2008, odpovědět:-) to jsem potřeboval slyšet, pořádnou podporu..:-) Ještě pár takových příspěvků a jedu :-)...jen se asi budu muset pořádně vybavit do auta, kdyby náhodou..
20.19, 25. 12. 2008, odpovědětNo jasně jeď a pořádně jí nalož, akorát v noci má bejt -1O°C :)
20.23, 25. 12. 2008, odpovědětJeště před horama bych zajel na diagnostiku a objetoval těch pár kil, tam by se mělo vidět zda-li riskovat nebo raději jet jiným autem.
20.22, 25. 12. 2008, odpovědětTřeba se ti rozsvítila na vánoce jako stromeček a chtěla ti udělat radost. Tak vydloubni kontrolku a nevšímej si toho a máš to. Uvidíš, alespoň budeš mít nějaký dobrodružství.
8.53, 26. 12. 2008, odpovědětNebo bych ji mohl přelepit páskou to by bylo snadnější. Spíš jde o to, že teď nikde diagnostiku neseženu...no uvidíme, risknu to a pak jsem napíšu jak jsem dopadl, každopádně se vybavím, kdybych musel zůstat trčet někde na cestě :-)
10.40, 26. 12. 2008, odpovědětTakže zkušební jízda dopadla dobře, žádná blikající kontrolka :-/ ale mám takový pocit že mám prasklý výfuk? Myslíte že to může být tím?
16.34, 26. 12. 2008, odpovědět