Ahoj lidi, potřebuju poradit. Nejde mi sešlápnout brzda. Při vypnutém motoru jí sešlápnu maximálně centimetr, při zapnutém maximálně dva. Stalo se Vám to už někomu?
18.22, 23. 1. 2007, odpovědětSkus vytahat flašky s podlahy.:-))).Měl jsem to na exautě a byl v háji posilovač který propouštěl a stále zavzdušnoval brzdy.Já osobně bych nejprve skusil komplet odvzdušnění brzd ale počkej na reakce zkušených ALFÍKŮ.
19.09, 23. 1. 2007, odpovědětpodla mna roztrhana membrana v posilovaci, alebo zadrete secky brzdove velceky-cos sa mi neche verit, hmmm
20.34, 23. 1. 2007, odpovědětSkús ešte poriadne skontrolovať podtlakové hadičky k posilovaču.
9.41, 24. 1. 2007, odpovědětDíky za rady. Ptala jsem se ještě v servisu, vyjmenovali všechno možné a skončili u posilovače brzd. Oprava za cirka 30 litříků. Jestli to bude tohle, tak už asi nebudu hrdá majitelka alfy....:-(
12.57, 24. 1. 2007, odpovědětCipísku neber to tak tragicky pokud to je posilovač dá se sehnad daleko daleko levněji.
21.16, 24. 1. 2007, odpovědětKlíííd,měl jsem podobnou závadu,ale mám už léta super mechanika-trvalo to sice týden,ale oprava byla ani ne za polovic,a od té doby brzdím:-).Jestli chceš,věnuji ti na něj kontakt,a domluv se...
9.07, 7. 2. 2007, odpovědětTaky bych si vsadil na ten posilovač bud propouští vevnitř nebo na přívodu nebo je v pitli vývěva ale rozhodně nesyp takový peníze aut. servisu vždyt posilovač seženeš z nějaký bouračky za cca 1000kč vymění ti ho každej garážovej mechanik.
11.16, 7. 2. 2007, odpovědětcipísku já na tom jsem podobně,ale brzdí mi to celkem zostra:-) jen nebrzdím, ale odkladam nohu na pedál, tobě to nebrzdí vůbec? mě při větší rychlosti změkne. Teda ten pedál:-)
15.14, 7. 2. 2007, odpovědět