poradi nekdo???
23.27, 28. 12. 2008, odpovědětjá jsem je zatím sundaval tak, že jsem sundal nárazník ale jestli existuje nějaká jiná možnost tak sem s ní.
23.48, 28. 12. 2008, odpovědětsme to tu rozoberali tento problem. hore dve matky, dole jedna.Cize bud naraznik cely dole, alebo aspon povolit rohy a ohnut ho, co vacsinou konci popraskynm lakom.
0.29, 29. 12. 2008, odpovědětja jsem na jedne strane sundal naraznik a odehnul jsem ho krapet docela pohoda
1.32, 29. 12. 2008, odpověděttento problém, jsem řešil před měsícem! Měl jsem urvaný vrchní držák světla! Takže postup je jednoduchý, který ti zabere tak max. půl hoďky! Vytáhni ty přední chrom. kryty vedle světel a pak odšroubuj vrchní šrouby na nárazníku! po té si lehni pod auto a od půlky nárazníku odšroubuj tu svou půlku..myslím že 3 šrouby! Pak boční jeden šroub a vytoč kolo...budeš muset i vytáhnou kus plastového podběhu..je celkem ohebný tak se neboj, že by praskl! Pak už jen ti chybí 2 nebo 3 šrouby ve vnitř mezi nárazníkem a plechovým lemem blatníku! Tam se dostaneš jen když odděláš plastový kryt vedle baterky.... jak se ti to podaří, tak světlo má tři držáky...jeden nahoře....druhý vedle chromové rytky, ale ten je jen na zacvaknutí a třetí je pod blinkrem! Trochu sundej nárazník...lak je dostatečně ohebný na to aby ti prasknul, no a pak to už jen odpojíš od svorek a je to! Měj se.....
14.46, 29. 12. 2008, odpovědětje to uplně jednoduchý, ani sem nemusel sundavat narazník, stačí si zespodu uvolnit šroub co drží svetlo a potom vrchní a cvoček, a krytku vedle chrom masky, a v pohodě světlo bočním otáčením vytáhneš..
16.16, 29. 12. 2008, odpovědětto jsem zkoušel a nikdy se mi světlo vytáhnout nepodařilo.
17.39, 29. 12. 2008, odpovědětJá sundal nárazník, těch pár šroubů za to stojí, jestli nechceš něco páčit :-)
9.16, 5. 1. 2009, odpovědět