roboKE: Zadne repro oval 6x9 a skrutky Zdravim potrebujem pomoct kupil som si repro oval 6x9 do zad plata AR 156 Sedan ale mam problem ich uchytit idu tam nejake redukcie na skrutky???? lebo je tam diera takych 5 mm_________ to mam tam dat taku hrubu skrutku? ____________alebo existuje na to nejaka redukcia do origo diery ako hmozdinka ??????? tvar tej diery nie je okruhly
20.59, 29. 12. 2008, odpovědětS takovou prkotinou si nedokážeš poradit a zakládáš už alespoň podruhé další témata!! Nechápu tě chlape!!
21.09, 29. 12. 2008, odpovědětnevím jak ostatním ale když zapojím ve svém sedanu ovály tak se plato rozvibruje a funguje vlastně jako jeden obří reprák. nemám je tam-mám lepší ve dveřích a v kufru sub a jsem spokojenej.
21.22, 29. 12. 2008, odpovědětco si objavil - plato sa stalo reproduktorom. ved to je genialne.
22.31, 29. 12. 2008, odpovědětno presne tak,blbosti ta zaujimaju robo ke,ja som to tam pripevnil a dobre bolo,nec netrepalo
23.16, 29. 12. 2008, odpovědětNormálně vyřež díru, repra tam uchyť vrutama, jako to mám já a hraje, myslím, docela slušně... To plato zase tak měkký není.
0.06, 30. 12. 2008, odpovědětkeci keci ale podme k veci nikto nemontoval do sedana repraky ci co boha sak tam musim dat 8 mm skrutku to je na hlavu asi ne
15.21, 30. 12. 2008, odpovědětkto sa ti bude na ti divat
15.36, 30. 12. 2008, odpovědětNormalne sruby s vacsimi podlozkami su nezmysel?
18.47, 30. 12. 2008, odpovědětrobo sak ty kecas,nevies si poradit s niecim co akoze naoko nepasuje.. kua ja som normalne zvrchu prevrtal to plato,dal tam nejake podlozky a vse bolo ok..,navchu boli okrasne hlavicky a pekne to vyzeralo..,kecas len ty lebo si nevies s tym poradit a zakladas tu od toho temu blbu..,nie ze by som nejak vyskakoval,ale fakt su veci s ktorimy treba poradit ale toto,sak sa mi to uz citat neda..
10.42, 31. 12. 2008, odpověděta zasa to iste keci keci to chcem vidiet ako cez plato ti trcia 8 skrutky s okrasnými hlavickami zober navrtaj to ako ze je pristup chlapika co miluje alfy ani bohovi tam vrtat nebudem cez plato to ako ze ked ti nebude sedoet blatnik al naraznik zoberies a vsetko prevrtas ... tak na svojom aute musis mat tolko okrasných hlaviciek a medzi nimi ti trci ta tvoja okrasna hlavicka len to ze ju nosos na krku
12.05, 31. 12. 2008, odpovědětDnes to asi nevyriešiš, ale skús navštíviť nejakú mototechnu. Sú dostať také umelohmotné "vložky - hmoždinky" tie stršíš do diery a do vnútra priskrutkuješ tú samoreznú skrutku, ktorú si kúpil aj s reprákmi. Skôr ako pôjdeš niečo kupovať, tak si zmeraj dieru, do akej to potrebuješ. Tieto vložky stoja okolo 10,- Sk a do novej meny si to už prepočítaj sám :-). Veľa zdaru.
12.31, 31. 12. 2008, odpovědětTRAPNE :)
12.30, 31. 12. 2008, odpovědětach robo robo,co ti na to povedat..,rob ako chces,ale uz tu o tom nepis..
13.32, 31. 12. 2008, odpovědětnecital som vsetko ale ja som tam ovaly namontoval tak, ze som do tych dier tam hmozdinky a uchytil som to samorezkami. zakryte to je tapacirom, cize nic nevydno. uz to mam rok, nic nerezonuje, pekne to hra
17.30, 21. 1. 2009, odpovědětv jednoduchosti je sila
20.34, 21. 1. 2009, odpovědětja tam mam len diery po orginaloch, ktore predosly majitel asi niekde predal.. V kufri subak, ale ked nato prikurim, tak to plato ma vykyv par mm a teda riadno to vybruje a dost ma to serie, premyslam, zeby som to vyhodil prec.. :-) btw: robo ke, ved ked v piatok stretneme pokecame, uvidime, poradime.. :-), mam dielnu v Ke, cize moznost urobit hocico na aute.. :-)
20.49, 21. 1. 2009, odpovědětVsetci ste tu mudry jak radio (cest vynimkam), ja mam tiez taky isty problem a tiez sa mi nepaci myslienka rozvrtat cele plato koli reprakom, radsej keby ste poradili a nie mudrovali, nato tu to forum asi neni... pozdava sa mi ta moznost s tymi hmozdinkami, ale v pondelok ked bude cas zbehnem do Fiatu sa spytat na nejake original uchytenia, ked nieco zistim napisem...
1.38, 1. 3. 2009, odpovědětJá bych přivařil na zadní plato zespodu traverzu velikosti 20cm na vystužení a je po vibracích.Ale řeším problem jaký profil jestli I nebo H?:-))))
7.39, 1. 3. 2009, odpovědětkedze mi tu niíkto nevedel poradit tak som tie diery zatavil tavnou pistolou a tak som to potom do toho naskrutkoval a vo FIATE mi nic neporadili lebo EPEr to v ponuke nema
14.26, 1. 3. 2009, odpovědětroboke: si precitaj moj prispevok vyssie. kebyze citas pozorne, tak to uz davno mas
16.04, 1. 3. 2009, odpovědětAk chcete cosi kvalitnejsie na posluch bez vytlmovania a spevnovania to nepojde... najednoduchsie aby tobolo kvalitnejsie je zohnat druhe plato z buracky, komplet streds z neho vyrezat, tak aby ostali len kraje, na to dat aspon 16ku mdf dosku, pekne spojit, but postupne zbrusovat hrany alebo gitovat, vyrezat diery na repro a osadit do auta a prisrobovat kde sa len da. potom staci na to prilepit koberec a osadit repro. Dalsia moznost je ze si spravis drevenny ram a laminatujes a tam sa daju uz repro smerovat, pridavat drziaky na zosik a podobne, ale s tym je uz kopu roboty. A garantujem ti ze ked to plato riadne spravis, zistis potom ze zas najhorsie hraju repro v predu...nekonecna pesnicka.
18.09, 1. 3. 2009, odpověděttakze som bol v tom Fiate ako som slubil, sice trochu neskor (nebol cas) a oficialne ziadne uchyty na to neexistuju, cize sa treba zariadit po svojom. Kedze plan s hmozdinkami stroskotal, skusim ten s tym teplym lepidlom...
21.57, 23. 3. 2009, odpovědětproč chcete vymejšlet vymyšlený? inspirujte se u bose. ten do plata reprák nedal (subwofer není žádný repro, to je fukar). dejte si dobrý repro do dveří a zatlumte.
23.17, 23. 3. 2009, odpovědětjá bych to chytil krídlovkou cha
9.17, 24. 3. 2009, odpovědětja som ich montoval do zadu a robil som si sam diery vyrezaval som ved t nieje problem ROBO
9.34, 24. 3. 2009, odpovědět