Tak jsem se vrátil úspěšně z hor. Alfa to zvládla :-) Psal jsem že svítí kontrolka vstřikování a že se to dusí odspodu. Dnes jsem byl na diagnostice a vysledky jsou: P0300 - Nedošlo k zazehu (nevim kde) Pritomna, hrozi přehřátí katalyzatoru P0301 - Výpadek zazehu na 1. valci - přítomná, přehřátí kat. P0606 - Vadná řídící jednotka - občasná ( neplatý signál) P0115 - Cidlo teploty vody - občasná (neplatý signál) Může mi někdo poradit co by to mohlo být? Bylo mi doporučeno vyměnit termostat...možná i svíčky. Máte někdo další nějaký nápad? Jinak je to 2,5 V6
11.02, 30. 12. 2008, odpovědětJasně, nápad mám: mám ten samej motor a raději s tím nejezdím, abych si nekazil vánoce a nový rok, takže to dej do garáže a na silvestra to pošleme za skály a uděláme ohňostroj.
11.05, 30. 12. 2008, odpovědětBylo mi doporučeno abych zaparkoval do garáže :-), prý to jede jenom na 4 nebo 5 válců ještě že jich mám 6...Tak teď stejně nic nevyreším, takže se na to vrhnu po novém roce...ale ze skály to posílat nebudu, to by byla věčná škoda. Ještě že jsem tak trpělivý člověk :-)...ještě nějaké další konstruktiví nápady? Nebo co by to mohlo být za chybičku?
11.18, 30. 12. 2008, odpovědětjásné výsledky z diagnostiky:vymeň všetky sviečky. nespálený benzín ide do výfuku /resp. do kat./tam zhorí a prehrieva ho
15.26, 30. 12. 2008, odpovědětDíky Marku za odpověď, jsem rád že se našel někdo kdo mi pomohl a ujasnil mi proč je moje alfa nemocná :-)
18.13, 30. 12. 2008, odpovědět