Chlapi když jedu sám nebo ve 2 lidech je všechno v pohodě.Když jsem dozadu naložil další 2 lidi a plnej kufr tak i na rovné silnici jsem měl za bezvětří pocit jako by do mě ze všech stran foukal vítr,prostě hrozně neklidné řízení.Čím to může být,že by ramena nebo má někdo z vás jiný názor
14.42, 1. 1. 2009, odpovědětto som zvedavy aj ja, lebo mne robi presne to iste..
20.28, 1. 1. 2009, odpovědětTypoval bych vymlácené silentbloky na zadních ramenech.Já mám taky jedno už kapku volnější a právě na takové chování auta mne výslovně upozornili!Prakticky to nijak nepociťuji-jezdím většinou sám,ale má to logiku,že při větší zátěži to už bude poznat.
20.36, 1. 1. 2009, odpovědětto satelit: daju sa kupit len tie silentbloky, alebo treba cele ramena..?
8.48, 2. 1. 2009, odpovědětJo dají se koupit je ty silentbloky,ale výměna je šíleně pracná a tím pádem bude i hodně drahá! Můžeš koupit standartní z pryže,nebo POWERXLEX. Ty najdeš na www.chevron-racing.com.Případně koukni na www.depoauto.sk
13.49, 2. 1. 2009, odpovědětuff, teda som to pozrel, ale ked som videl dobre, tak okolo 5-6tis. sa to pohybuje, co sa mi zda kurevsky dost za par gumiciek..:-)
0.03, 3. 1. 2009, odpovědětale vydrží.
0.19, 3. 1. 2009, odpovědětTo je právě ta otázka! Kdo to ví? Všeobecně se soudí,že nic lepšího není-má někdo praktické a hlavně dlouhodobé zkušenosti?
17.19, 3. 1. 2009, odpověděttie powerflexy zaujimaju aj mna, ma uz niekto na svojej alfe? je to dost penazí ale ked to vydrzí a ochrani to iné časti podvozku a pneu viacej vydrzia, mozno sa to aj oplatí, namiesto tých gumových.
12.18, 24. 1. 2009, odpovědět