Cau,mam prozbu. Mam moznost koupit 156tku 1.9 jtd 85kw,r.v.2004,najeto 88tkm,Vse original i plechove disky,vybava Aut.klima,navigace,tempomat atd. Za 189tkc,problem je ze pri projizce neco vrzalo od predni napravy,takove gumove asi nic vazneho,auto stalo Mesic venku v mrazu,bez jezdeni,najel jsem dohromady 5km mozna by to po delsi jizde prestalo,ale nevim. Mam narok na slevu,ale nevim co to je a vubec nevim jakou slevu mam pozadovat,Tak bych byl moc rad kdyz by mi nekdo poradil. Jeste na co si mam dat pri koupi pozor,dekuji moc vsem.
19.28, 1. 1. 2009, odpovědětNa koupi auta si máš vzít člověka, který tomu rozumí a tudíž umí i srazit cenu tam, kam je to vhodný... Jemu zaplatíš večer v hospodě a on tobě ušetří peníze u pořízení auta i při případných opravách...
19.43, 1. 1. 2009, odpovědětAutum celkem rozumim a nekoho si vezmu,ale jen by me zajimalo co to muze delat a jak nakladna by byla oprava. Kdyz sebou nebudu mit cloveka primo od Alfy,tak stejne nebude vedet kolik co stoji. Mozna bych ho dostal tak o 20tkc min,ale aby to vubec stacilo.
19.47, 1. 1. 2009, odpovědětJestli autům rozumíš, tak se neptej na takový kraviny a otevři si www.autokelly.cz a tam zjistš orientační ceny dílů na přední nápravu a hned víš o kolik má frajer slevit...
19.51, 1. 1. 2009, odpovědětAhoj! Vrzání při přejezdu nerovností,díra a podob? To budou silentbloky stabilizátoru,hůře předních ramen.Vcelku materiálově korunová položka,pokud zvolíž klasické pryžové. Pokud by jsi použil POWER FLEX,tak to nějaký ten tisíc hodí,ale taky musíš počítat práci,což by určitě nebylo levné-je to pěkná drbačka. Ty POWER najdeš na www.chevronracing.com a na cenu práce se imformuj v autorizovaném Alfa servise-abys věděl,kolik máš požadovat slevy
19.57, 1. 1. 2009, odpovědětNeptam se na kraviny,ale jestli ty poznas,kdyz se projedes v aute co tam presne vrze,tak se ti teda omlouvam.
19.57, 1. 1. 2009, odpovědětPrtoto ti říkám, vem si frajera co tomu rozumí...
20.01, 1. 1. 2009, odpovědětJestli to tak jakoby vrzá-chroupe tak je to na 99% vrchní rameno. Jestli to vyloženě neklepe-nemlátí tak bych to neřešil. Já mám origo TRW asi tři měsíce a vesele si při těhlech teplotách vržou zas. Jinak cena je mezi 1300-1700,-. Záleží jak kde pořídíš. Čus
20.06, 1. 1. 2009, odpovědětJo,pri prejezdu nerovnosti. Nevypada to nijak zle,tak jeste uvidim. Treba to prestane az bude teplo,ale nemelo by to delat ani v mrazu.
20.07, 1. 1. 2009, odpovědětNemělo, ale když tady prolezeš diskusi na tohle téma, tak zjistíš že je to celkem běžný. Hlavně u JTD přeci jenom jsou ty čumáky těžší.
20.13, 1. 1. 2009, odpovědět