zrazu mi prestali svietit tlmene poistky su dobre rele som nenašiel na spolujazdcovej strane je lba jedno na dialkove.prosim poradte
16.39, 2. 1. 2009, odpovědětNěco podobného jsem řešil minulý rok při návratu z CHorvatska.Při přepínání z dálkových na tlumené najednou tma.Pojistky OK tak jsem dojel na dálkové a mlhovky.Doma jsem zjistil že je vypálený združený přepínač světel pod volantem.Rozebral jsem ho a jezdec který spojuje jednotlivé kontakty při přepínání byl vysmažený ale dal se ještě vyčistit a rozhýbat.Zatím maká.
18.21, 2. 1. 2009, odpovědětObidve žiarovky odyšli naraz.Mal som tam tie silveri.Vydržali pol roka.to rele som aj tak nenašiel.
11.49, 4. 1. 2009, odpovědětRele je to v kasliku o kterém jsi mluvil.Není to spínací relé světel ale přepínací mezi tlumenýmy a dálkovýmy.Zkus ho vyndat a nebudou ti svítit ani tlumený ani dálkový.
12.18, 4. 1. 2009, odpovědětja som mal ten isty problem na ceste z dovolenky,prstali mi svietit tlmenne svetla, vypalili sa ziarovky.Su tam H7 a tie maju malu banku a ked sa prehreje tak potom sa vypalia.taky problem som mal aj na fabií, casto som menil ziarovky /H7/ vo svetlach.
19.10, 4. 1. 2009, odpovědět