Co vsetko musim pozhadzovat ked idem menit zhavice?
22.16, 2. 1. 2009, odpovědětčau,,taky bych to chtěl vědět,a taky jak nejlíp se to dá sundat,,jo a kluci,,dá se zjistit která žhavící svíčka je špatná když je ještě namontovaná?,,,mám ar 156 1.9JTD 77kW ..99. díky za odpovědi
22.45, 2. 1. 2009, odpověděthej musis dat z nej ten konektor kablik c o je priskrutkovany malinkou skrutkou dole a skrtni o ten zavit co trci z dotikom a na 100 percent ked zaiskry tak je robrý ale d avaj pozor kostry s a nedotykaj zober + od bateria a tak mozez vyskusat vsetky zhavice 3 zhavice vyberies v pohode 4 ty musis odmontovat tu plstovu skrinku napravo kde idu kartrove plyny od motora inac ho nevytiahnes robota 3 h
23.54, 2. 1. 2009, odpovědětKeď som menil žhaviče tak tri išli vonku v pohode, ale jeden sa dal povoliť len do polovice a aj to dosť ťažko a potom akoby sa zadrel a nechcel isť. Keďže ten bol ešte dobrý tak som ho zatočil naspäť, ale teraz mi už odišiel a neviem ho už ani povoliť. Bojím sa že ho utrhnem. Poraďte nejakú fintu ako ho dostať von.
10.18, 30. 4. 2009, odpovědětna zhavicoch je jemnym zavit. na 77kw co mam aj ja ide 10trubkovy kluc, s beznou golou dole nepojde. a nejde o to ci ten zhavic zaiskri, ale ide o to aky ma odpor. RJ zhavenia mera a uz hlasi aj ked je este dobry ale uz neni v tolerancii. a dost casto odchadza aj to rele zhavenia a u starsich aut ako mam ja je uz riziko aj zlej kabelaze. predsa ma to svoje roky a idu cez to pekne prudy. Mne tiez vyhadzuju chybu, ale vzdy som bez problemov cez zimu nastartoval na prvy brnk, kupil som zahvaice ze idem menit, pristup jak hovado, som sa na to vykaslal a dal som ich radsej premerat, vsetky dobre. takze mam len kdesi blby kontakt, alebo sa mi tma dostala vlhkost.
12.24, 30. 4. 2009, odpovědět