Potřebuju vyměnit přední spodní ramena a tyčky a za zajímavé peníze mám možnost sehnat rovnou i horní ramena ... auto jsem měl v servise před cca 1/4 rokem a to mi technik říkal, že přední spodní ramena už by chtělo vyměnit, ale na horní si nepamatoval v jakém byly stavu. Chci se proto zeptat, zda horní ramena bývají také opotřovány jako spodní a tudíž zda mám nechat i horní vyměnit, nebo měnit jen ty spodní (údajně ty horní až tak špatně na tom nejsou, aby se museli měnit). Díky za reakce.
15.14, 5. 1. 2009, odpovědětze rozumne je to vymenit naraz vsetko a mas pokoj
15.38, 5. 1. 2009, odpovědětVymenit naraz, pri jedne praci. At je klid.
16.22, 5. 1. 2009, odpovědětDiky za info ... souhlasim a taky tak udelam. P.
20.43, 6. 1. 2009, odpovědětCo to znamená za zajímavé peníze?
7.42, 7. 1. 2009, odpovědětZdarec alfáci!Jestly děláš ramena,tak vyměn všechny.Jen ti přeju aby jsi nedopadl jako já.Ty horní mi vydrzely do první výměny oleje-asi byly moc levné(1500,-)jedno.A to jezdím celkem slušně.Mám teda 147 ale to je skoro to samé.Dělal jsem : go př nápravy,spojku,těsnění pod hlavou,předehřev oleje,všechny kotouče a desky,žere to olej,ne už tolik.Ještě mám špatný výfuk,píše to nějaké chyby abs atd...jo blbne topení,nejde tempomat,čidlo zpátečky,teče převodovka a sjíždí se př.gumy kvůli těm ramenům.Auto nemám ani dva roky ale těch peněz...No,super koupě a příště jedině ALFA ROMEO !!!!
19.12, 3. 11. 2009, odpovědětNo jo no špatnej kus i to se stává .
19.14, 3. 11. 2009, odpovědětNo taky mi vydrzelo horni prave ramenio tak cca 6000km....a nejsem si tak uplne jisty tema radama,ze menit vsechno...ja vymenil vsechno na jednou a nevim nevim zda bych znovui menil vse.je to na p..u...jako prej se daji vymenit silentbloky za powerflexi a cepy za nejake unibally....resilo se to na www.alfisti.cz ,ale nejak se to tam nedoresilo:(
10.41, 13. 2. 2011, odpovědět