Ještě dotaz,jak je řešenej přívod k airbagu ve volantu,je tam jen kabel nebo taková ta svinutá páska v pouzdře?Mám trvalou chybu -velký odpor air.řidiče.Nebo neví někdo kde by to mohlo být?Nastalo to po vymetení díry pravým kolem. Ja měl zatím s pytlema klid a většině lidí zlobí pravý nebo sedačky.Dík za radu
23.47, 14. 7. 2006, odpovědětVítej do klubu airbagářů. Já mám to samé se sedačkou.
19.44, 15. 7. 2006, odpovědětcaute davide mam ten stejny problem byl sem na diagnostice u znameho a ukazalo s emi tam chyba velky odpor airbagu ridice cim to je pomocte nam chlapy
19.17, 3. 1. 2011, odpovědětja som mal to iste na volante,nic ine som neurobil len som vycistil a napruzil kontakty v konektore airbagu vo volante
20.51, 3. 1. 2011, odpovědětCo vim, ohledne velkeho odporu airbagu pod sedackou, tak casto byva zoxidovany kontakty ve spojeni pod sedackou. Ve volantu je namotana paska. Jestli se k tomu znovu dostanu, zmeril bych odpor te pasky. Jinak zkuste kontaktolem prostrikat vsechny kontakty. Jak pod sedackou tak ve volantu. Mozna pomuze
8.55, 4. 1. 2011, odpověděttaky mam problem s erbegem,mám jich 12 takže chyb muže být spoustu,ale je to tím,že mam v jednom erbegu špatnou bombičku,aspon podle diagnostiky,tak sem červenou kontrolku zalepil červenou paskou,aby mě tak ne.rala a je to,sice tim padem nefunguje ani jeden,ale co se da dělat,už sem to tak koupil...:DD
11.35, 4. 1. 2011, odpovědětpřesně tohle jsem měl na Fiat Brávo...diagnostika psala velký odpor, tudíž jsem sundal bag a ejhle, konektor byl z bagu vypadenej...tudíž jsem ho dal tam kam patří a bylo po problému...sice je to málo pravděpodobné že by ti to po vymetení díry na cestě vypadlo ten konektor, ale třeba jo...
22.06, 4. 1. 2011, odpovědětchlapy tak co pomuze nekdo nebo jak ste na tom stim velkym odporem dejte vedet
16.25, 7. 1. 2011, odpovědětRomas-na 156 je max 6 airbagu. 2 celni+2 bocni +2 stropni. velky odpor je zpusoben spatnym kontaktem.
17.31, 7. 1. 2011, odpovědětjestli ti to píše u řidiče tak to bude ve šnekovi na volantu tipl bych to na ten konektor co je zapojenej do bagu j etam vlásečnicová spirálka mohla se ti přetrhnout
17.35, 7. 1. 2011, odpovědět