Sranda ze povymene rozvodov, vodnej pumpy, neskor termostatu sa stratila skoro cela nadrzka kvapaliny. motor bol natlakovani pri servise ci neni nahodou tesnenie v cudu. Po servise a cca 2000km cela nadrzka v cudu, tolko vzduchu tam? ide o jtd 77kw. a nikde nic netece.
18.17, 6. 1. 2009, odpovědětnemas zapenene viko na doplnanie oleja v motore???brachovi penilo ale tesnenie pod hlavou menil, a aj tak sa mu stracala voda.
19.42, 6. 1. 2009, odpovědětsa mi zda ze nie, ale nemam to najblizsi mesiac ako zistit, budem mimo domua auta. hlava bola tlakovana, sice pri studenom motore a tlaky neutekali nikde...
19.48, 6. 1. 2009, odpovědětako bola tlakovana??? to akoze na motore??? to sa da???myslel som ze sa tlakuje mimo auta aje to celkom narocny proces
19.54, 6. 1. 2009, odpověděttusim namiesto zhavica je takz prirpravok a cey to sa to natlakuje cey slusny kompresor a ci to udrzi tlak. uvidim co bude, behom mesiaca si ma prist pre auto ten mechanik, este tlmice mi ide vymenit, tak mu napisem odkaz nech sa na to pozre. este ma napadol ze chladic moze slzit...Mam smolu ze zajtra rano odlietam prec, takze to nemozem moc riesit.
20.34, 6. 1. 2009, odpovědět