hosi,pomozte, dnes mi zacalo riadne triast celym autom pri rychlosti od 60km. trasie sa cele auto, ale radiaca paka a spojkovy pedal je ticho. predpokladam ze zotrvak neodchadza /1,9jtd 77kw/ sroby na kolach som dotiahol,reakcny silenblok mam vymeneny,moze to robit silenblok motora, alebo spojky???robi to aj ked vyradim rychlost,kua PORADTE PROOOSIM.
20.56, 7. 1. 2009, odpověděta co takto sneh a bordel na kolesach z vnutra...
21.00, 7. 1. 2009, odpovědětJasan toto nevylucujem, lebo sa priznam ze som bol trochu santit na letisku.otocky a ine blbosti.nevyletel som ani do nicoho nenarazil.keby to bolo ono,tak som stastny ako blcha,lebo moja draha sa nastvala ze som posral auto kvoli hovadine.dufam ze je to len ono.
21.06, 7. 1. 2009, odpovědětskus ju dat do teplej garaze nech sa to vsetko zoztopi ja som mal taky problem na WW T5 transportery sluzobnom vozidle zapadol som do snehu a ked som sa konecne z neho vyhrabal resp ked ma vytiahli hned som zrychlil na 100 a som myslel ze sa rosypem z a jazdy tak to vsetko vybrovalo
21.06, 7. 1. 2009, odpovědětMěl jsem to samý na služební oktávce.
21.17, 7. 1. 2009, odpovědětA co takhle chycená poloosa..?? Kolega co má servis nedávno řešil něco podobného u laguny a byly to vymletý poloosy..to auto mělo jetých cca 160000 km,nebylo bouraný a mělo jedinýho majitele - postarší pán.Ty poloosy na oko vypadaly OK, ale po roztočení na zvedáku silně vybrovaly...
7.21, 8. 1. 2009, odpovědětkriza je zazehnana,na stastie som mal iba na zadnom lavom kolese nabity sneh z vnutornej strane na rafiku.ako keby som tam mal asi tak kilive zavazie.
15.02, 8. 1. 2009, odpovědětked sa mu to stalo z nicoho nic to nemoze byt polo os ta sa prejavuje postupnym zvysovanim vybracii a nakoniec to bol sneh
21.27, 8. 1. 2009, odpovědětsníh je kurva a sůl jetě větší
21.31, 8. 1. 2009, odpovědět