Cau alfaři, mam alfu 147 1.9 JTD rok 2001 A asi nema rada zimu skoro kazdý týden si na me připraví nejakou novinku (co spadla teplota na -5 a víc) prvne me zacala nejak bzucet, zvuk bych přirovnal ke zpátečce ale bohuzel mi tak bzuci i pri jizde dopredu... souvisle s otačkama = tzn. cim vyžší otacky (rychlost) tim je zvuk vyžší ale motor funguje normalne bez nejakých komplikací. V alfach se moc nevyznam mam ji teprv chvilku tak to snad nebude neco za 10 tis. no a za týden jsem rano nastartoval a obevilo se mi na palubnim PC "ERROR GLOW PLUG" a k tomu taková zajmava kontrolka kterou nedokazu popsat. a tak dvakrat problikne z oranzove na cervenou a pak se chyba vypne a neukaze az do dalsiho nastartovani. Jestly nekdo vite co je to za vady nebo s takovými vecmi mate zkušenosti tak mi dejte vedet jestly je to na okamzitý servis. diky
12.49, 8. 1. 2009, odpovědětglow plug jsou žhavící svíčky, jinak máme servis v Praze tak jestli chceš tak se na to můžeme podívat a poslechnout, kdyžtak piš na mail, nebo mobil 774 817 943
13.15, 8. 1. 2009, odpovědět