caute na soferovych dverach sa mi pokazil zamok,kluc tam pasuje ale neide potocit ako keby som siel do cudzieho.u spolujazca v poho.nemate dajaky vylepsovak?okrem tehli do okna!
22.41, 8. 1. 2009, odpovědětto je udel talianov.jednoducho to mrzne.kazdy pise ze treba streknut wd40, neviem ci to pomoze.mne niekto chcel vybrat auto,neslo mi otvorit tak ako tebe, akokeby ten kluc odtial ani nebol.tak som to rozobral, myslim zamok, a nasiel som vnutri zlomene jedno kladivko alebo ako sa to vola.strunka ho tlaci von ked zasunies kluc,no bola zlomena,tak som to kladivko alebo ako sa to vola jednoducho zbrusil,a vsetko je ok.je ich tam za sebou mozno tak 5az osem zalezi aky tvar ma kluc,ten jeden tam vobec nechyba,u teba je to mozno len zamrznute.skus primitivny rozmrazovac klucov, kto vie mozno to pomoze viac ako tehla
22.48, 8. 1. 2009, odpověděttak dik a ako si sa dostal k zamku lebo ja som to dnes rozoberal a budem musiet zhodit tapacir alebo nie??no auto som odomkol a potom siel zamknut a neslo to...aj tak musim kupit novy alarm na dialkove lebo to original odislo po par mesiacoch ako som kupil auto.
19.03, 9. 1. 2009, odpovědětchce to nový zámek
21.22, 9. 1. 2009, odpovědět