Ahojte, velmi Vas prosim o radu ohladom jednej veci> pasoval by rozvod hadic a trubiek (co sa serva tyka) z alfy 156 t.s. do 147 t.s.? resp poradke kde zohnat tieto veci na 147 ,1.6 t.s. za nejaku normalnu cenu :( neviem co mam robit, auto velmi potrebujem:( ..unik mam od nadrzky (po tej hrubsej hadici-asi plniaca) v mieste kde sa zacina kov,.. + som si vsimol ze aj ta hadica konci z druhej strany spojkou co s nou spaja chladiacu spiralu , aj ta je nejak mimo .. najradsej to asi vymenit cele, ale preboha nie v original servise za tie ich neludske ceny :( ... poradte mi prosim Vas. Dakujem pekne Mato
22.31, 9. 1. 2009, odpovědětaj ja som mal na 1,6 ts problém s prasklou trubkou. rozrezali a spojili hadičkou a už asi pol rok v pohode. len je rozdiel či na tych miestach je tlak lebo mne to prasklo na vedení k chladiču a tam asi není pod tlakom .veľa šťastia pri oprave
9.38, 10. 1. 2009, odpovědětwww.autobazareeu.sk tam chod na poziciu nahradne diely zadaj do vyhladavania ALFA a mas tam hafo dielov z talianskych aut... vela stastia pri hladani
18.23, 10. 1. 2009, odpovědětto mi tu nik nevie povedat ci 156 s tym istym motorom nema rovnake trubky?
20.47, 10. 1. 2009, odpovědětze 147-ka to ma trochu inak usporiadane, ale vravim, nevidel som
21.47, 10. 1. 2009, odpovědět