čavte kamaráti,chcel by som si dat na alficku predné hmlovky. čo všetko treba okrem tych hmloviek kúpiť ked ich chcem nainstalovať do auta?......prip.keby mal niekto na predaj hmlovky ponuknite. díki
14.07, 11. 1. 2009, odpovědětAhoj, nevím přesně co všechno to obnáší, ale myslím, že je s tím tolik práce a je potřeba tolik věcí, že ti přijde lepší jezdit bez mlhovek. Pokud totiž mlhovky nejsou od výroby, tak ti nejpsíš nemáš ani spínač předních mlhovek, kabely, pojistky, spínací relé, od něj pak kabel do motorovýho prosturu, kabel kterej proporuje mlhovky, dále pak samotný mlhovky a ty plastový krytky do nárazníku a možná to není všechno, protože sem to nikdy nezkoumal. Ale je to na tobě, samozřejmě je možný to včechno nechat udělat, ale když budeš kupovat všechno nový a necháš to dělat v servisu, tak se pod 10 tisíc nedostaneš ani náhodou, pokud jsi schopnej to udělat sám a nevadí ti starší věci, tak je možný to zvládnout odhadem za nejaký 3 tisíce, ale já osobně bych do toho asi nešel.
6.56, 12. 1. 2009, odpovědětalebo natiahnes jeden kabel od baterky cez nejaku poistku k vodicovi, tam navrtas jednu dieru do palubovky, hodi tam jeden vypinac, potiahnes ten kabel spat, ale uz k hmlovkam, niekde ukostris dalsi kabel napojis to do hmlovky a staci uz len zapnut vypiac a svietia.. Tento navod samozrejme pouzii, ked si svoje auto vobec nevazis.. :-)
7.08, 12. 1. 2009, odpovědětdukat: ja si svoje auto praveze az moc vazim, a presne tak to aj spravim ako si popisal. co je na tom????
18.25, 3. 2. 2009, odpovědětdukat: JIstě tak to taky jde, ale když narazí na šťourala u STK, tak neprojde, což se ostatně může stát i normláně, pokud mlhovky nemá psaný v techničáku. Zároveň i časem při prodeji by mohl být problém, já osobně bych teda nechtěl auto takovýma domácíma mlhovkama, to radši žádný.
10.47, 12. 1. 2009, odpověděttak ako vravia, nedavaj ich tam. zabijes s tym kopu roboty a nic ti to neprinesie. pouzil by si ich par krat do roka a aj tak maju malu ucinnost, takze viacmenej ani nezbadas, ze s nimi svietis. podla mna su len na okrasu.
10.57, 12. 1. 2009, odpovědětdíki hoši za názory a rady, vyzerá to dosť zložité..zložitejšie ako som si myslel.....asi si tam dám len tak na okrasu nejaké použité predné hmlovky do nárazníka ktoré ale nebudú vobec funkčné..bez káblov a všetkých tých ostatných vecičiek k tomu,...čisto len hmlovky:D...lebo mám tam na okrajoch také špeciálne otvory presne pre ne..ako to má GTA, a nechcem aby to tam vyzeralotaké prázdne. a na STK to dám dole,aby nepindali:D
12.04, 12. 1. 2009, odpovědětTaky je to řešení, ale podle mě je lepší koupit ty plastový krytky bez děr a splní to taky svůj účel, rozhodně je to lepší než díry a nemusíš shánět mlhovky, oni totiž i starší vyjdou docela draze, je o ně velkej zájem.
12.07, 12. 1. 2009, odpovědětkeci hmlovku nemusis mat zapisanu v technicaku natiahni kebely relatko poistky vypinac a hotovo
19.28, 3. 2. 2009, odpovědětrobo cau, na kolko hodin je to asi robota?? na jar ich tam budem davat
19.53, 3. 2. 2009, odpovědětlaci53: Ty záslepky se daj koupit na netu skoro všude, říká se jim pravá a levá mřížka nárazníku nebo pokud ti nevadí starší, tak se poptej tady na fóru;-) Jinak nevím jak ostatní, ale já mlhovky mám v TP psaný jako doplňkovou výbavu.
20.49, 3. 2. 2009, odpovědětNazdar, chcel by som si dorobiť do alfinky predné hmlovky. Mám použité i s držiakmi, ten ovládač pri páke ručnej brzdy na predné aj zadné hmlovky a hadičku na nárazník, kadiaľ ide kabeláž. Ešte mi treba relé. Má nejaké svoje miesto kde ho namontovať? Dá sa niekde kúpiť Alebo čo ešte k tomu treba?
19.57, 7. 4. 2009, odpovědětmam na predaj fungel nove hnlovky.kus 20 eur
17.09, 9. 4. 2009, odpovědětmas len hmlovky-svetla ci komplet kabelaz rele uchytenie k tomu?
19.18, 9. 4. 2009, odpovědětlen hmlovky.
20.21, 9. 4. 2009, odpovědětNo, trochu jsem to tady pročetl, a musim říct že teda koukam. Ty máš 156ku bez mlhovek? Já ji ještě neviděl. A to tam neni ani příprava? Jako nějakej kabel a konektor a vypinač? Tak od někoho kup celej kabelovej svazek nebo k někomu zajeď a z nějaký bouračky si vytahej elektriku a doma si z toho pak vytahej ty draty a konektory na mlhovky, budeš to mít skoro jako original, až na ty občasný spoje drátů. Já mlhovky používám často. Svítí v noci do pole na srnky a když jedu na nějakej srazík tak jedině na mlhovky s parkovačkama. Když to je potom v koloně tak je to bomba pocit.
12.54, 10. 4. 2009, odpovědět