Nevíte někdo, jestli je možné vyměnit "trysky" na ostřikovače? Ty tři bídné čůrky mi dost vadí, radši bych klasický rozprašovač, který nevylije litr směsy za vteřinu a ještě úplně na h :-/
10.28, 12. 1. 2009, odpovědětUrči tě se dají vyměnit a jaké tam chceš dát ?
10.30, 12. 1. 2009, odpovědětTo právě nevim, na to se ptám, jestli to již někdo zkusil. Aby to třeba nepoškodilo motůrky, přeci jen vylejt třemi dírami vodu na sklo je asi méně náročné než to rozprášit na milion mikrokapiček.
10.40, 12. 1. 2009, odpovědětjá tam mám trysky z roomstara rozprašovací a je to super lepší jak origo a za druhý pokud to přímo neskoumáš tak to nikdo nepozná jelikož místo 3 dírek je tam jen takový čtvereček.
11.09, 12. 1. 2009, odpovědětno mně ostřikovače skel hrozně štvou. Nejsou úplně pevně uchycené a na tom plastu se to trochu vrtí. Stačí nějaká námraza, která pohne s těmi plasty a už to stříká buď nízko nebo vysoko. Přes celogumové stěrače to nedostříkne hned na celé sklo, takže jsem trochu smutnej. Rozprašovač by asi pomohl. Takže z Roomsteru? :-)
12.29, 11. 2. 2011, odpovědětno ja premyslel jestli by tamsly dat ty rozprasovace ze skodovek...
13.52, 11. 2. 2011, odpovědětnie, klipy su otocene o 90 stupnov. ale tych prevedeni je viac, kukni daky katalog. este dost pomozu take jednosmerne tlakove ventilceky s gulickou, co ti nespustia vodu nazad dole hadickou. s nimi to strieka hned bez oneskorenia
16.32, 11. 2. 2011, odpovědět