z ničeho nic mi mi začalo dělat následující nastartuju a od motoru se ozívá jako když chceš vycucnout trubkou nějějaký humus dělá to hlavně při zatáčení na jakou koliv stranu jako by to řve může to být něco se servo řízení rozvody mám měněný,jezdit můžu normálně ale ten zvuk je opravdu hroznej,když otevřu motor tak to vychází přibližně z části jak je nadobka na olej do serva blíže k motoru ale blíž to nedokáži specifikovat nevíte prosím někdo co by to mohlo být děkuji za rady
22.11, 15. 1. 2009, odpovědětMAs dost kapaliny v servu???Neunika nekde???
22.14, 15. 1. 2009, odpovědětmám,koupil jsem auto před 14 dny vše fungovalo kapaliny tam bylo skoro nad max tak jsem ještě injekční stříkačkou trochu ubral aby bylo vše ok právě že to nevypadá na únik kapaliny
22.19, 15. 1. 2009, odpovědětmálem bych zapoměl nevíte někdo co znamená nažloutlá nebo oranžová ikonka v otáčkoměru dole takové kolečko kolem jako by paprsky a nahoře poklička
22.29, 15. 1. 2009, odpověděta huci ti to aj pri jazde, alebo len ked stojis na mieste a vykrucas ? mne to napriklad vydava na mieste zvuky ako ked nieco zdvihas alebo spustas na vysokozdviznom voziku. olej mi neunika ani nepeni, tak som si uz na to zvykol.
9.15, 16. 1. 2009, odpověděthučí to i při jízdě a asi máš pravdu je to jako vysokozdvich,kapaliny mám právě dostatek,pokud by to bylo tím čerpadlem nemáte někdo ponětí na kolik to vyjde
12.00, 16. 1. 2009, odpovědětje pravda že rozvody jsou měněné před třiceti tisíci km,takže říkáš zkusit řemenici
15.24, 17. 1. 2009, odpověděttak problém zatím vyřešen nalil jsem tam nový olej a jak když mávnutím kouzelného proutku všechny pazvuky zmizely a auto je krásně tichounké a řízení perfektní
20.17, 19. 1. 2009, odpovědět