Pozdravujem Pani! Zhanam napinaciu kladku drazkoveho remena, remenicu na klimovy kompresor (aj s poskodenym kompresorom), zadne pozdlzne ramena, predny naraznik, prednu masku... neda sa pomoct? Vopred dakujem...
16.52, 27. 1. 2007, odpovědětchcem kúpit AR 156 1.9 jtd.prosím poradte mi na čo mám dávat pozor pri kúpe.ako zistit v čom je chyba a pod....vopred dakujem!!!
18.13, 27. 1. 2007, odpovědětzdravim MAROSE,mam 1,9 jtd,prosim te co myslis tim "STACI NAPRUZIT PINY" na zastrcke do RJ...se mi obcas rozsviti kontrolka vstriku a pote plyn zabyra az v pulce nebo az na podlaze. musim hejbat dratkama co jsou u konektoru potenciometru v RJ dokud se to opet nechytne.DIKy moc
20.51, 27. 1. 2007, odpovědětCau Ondra!Co sa tych pinov tyka, obcas sa to u talianskych vozov stava..casom sa vytrasie zastrcka a pruzna cast pinu nedolieha na konektor. Staci vytiahnut zasuvku a spickou priohnut tie piny, mne sa to stalo na kabli spominaneho potenciometra od plynu (prejavovalo sa to tak isto ako si to popisal) a na kabli od okien (RJ okien je umiestnena v glowebox)
13.39, 28. 1. 2007, odpovědětZdravím marose, co je Glowebox a kde je umístěný? Nejde mi stahovat jedno zadní okno. Může to s tím souviset? Děkuji.
18.05, 28. 1. 2007, odpovědětKed Ti nejde stiahnut zadne okno, budes mat urcite zahrdzavene lanko v bovdene, staci rozobrat, vycistit a premazat. Glowebox-odkladacia skrinka u spolujazdca - ked vymontujes vnutro, najdes na crossbare(kostra pristrojovky) dlhu bielu skrinku..to je RJ na okna.
0.20, 29. 1. 2007, odpovědět