Zdravim, prosím poraďte čím to může být. Startér i teď v zimě vždy nahodil hned bez problémů, ale když sem naposled ráno za studena nastartoval, a po 100km sem to típnul a chtěl hned zase nastartovat, tak už mi startér ani netočil. Je slyšet sepnutí, ale víc nic. Na roztlačení se to normálně chytlo, ale po típnutí je to pořád stejné a startér netočí. To se může pokazit jen tak během jízdy? Taky sem si všimnul, že mi nefunguje světlo zpátečky, stahování oken a ořední mlhovky. Vše jinak OK. Pojistky Ok. Ví někdo co s tím? prosím a díky.
13.42, 17. 1. 2009, odpovědětno moze to byt viacero veci, tazko povedat takto, ale: 1. mozes mat znicene uhliky na starteri, postaci vymena v servise za par stoviek. robilo to mojmu kamosovi , ktory mal fiat. robilo presne co tebe. auto nenestartovalo, ale ked sme roztlacili vse ok:) 2. moze byt dojebany pastorok na starteri-to som mal ja v lete. auto po otoceni kluca nic nerobilo, CODE nesvietilo, takze chyba v starteri. oprava: 3600 SK aj s robotou. skoc do servisu povedia ti viac, ked sa na to pozru:)
13.58, 17. 1. 2009, odpovědětUhlíky mě taky napadly, ale zdá se mi divné že by odešly jen tak z ničeho nic. Vždy mi totiž auto naskočilo hned. Na servis už sem domluvenj, bohužel maj hodně práce a mrknou na to až v pondělí. Nahazovat to roztlačení se mi v tomhle počasí už nechce a bejt víkend nepojízdnej je taky na prd. Když se to roztlačuje na dvojku, může se tim auto nějak pokazit? Ubližuje to něčemu?
14.36, 17. 1. 2009, odpovědětjj, roztlaca sa na dvojke. a ci to ublizuje? ked som ja na lane dosiel n´do servisu, tak majitel sa prisiel na to mrknut. a cosi tam utrusil mechanikom aby to pomaly zatlacili dnu a by sa nepobili vacky, tazke asi sa nieco tym vackom moze stat. neviem, niesom odbornik. moja skusenost asi taka. vela zdaru.
17.17, 17. 1. 2009, odpovědětv žiadnom prípade netreba štartovať motok roztláčaním a na dvojku sú tam veľké tlaky na rozvodový remen a hrozí riziko roztrhnutia alebo preskočenia drážky na vačke a potom nastane tá nepríjemná vec s rozbitím motorom
14.03, 18. 1. 2009, odpovědětTak v servise přišli na to, že startér se prostě rozbyl. Nějaké plastové koleso v něm se roztříštilo asi na dvacet kousků. Jak je to možné nechápu :) Navíc přišli na to, že mi zlobí váha vzduchu. Což sem věděl, ale teď zlobí ještě mnohem víc a taky mi svítí kontrolka vstřikování. Takže rovnou můžu založit nové téma :) Jinak všem dík - uhlíkama to nebylo.
16.32, 21. 1. 2009, odpovědětMáš nejspíš sjetý uhlíky.
16.41, 21. 1. 2009, odpovědětPrometni tehnik
17.59, 30. 7. 2023, odpovědět