zdravim alfisti.otazka-aky material pouzit na vypln dveri pre kvalitnejsiu hudbu? dik za rady
21.14, 19. 1. 2009, odpověděttecsound nebo vibraflex.pokud máš hodně peněz tak dynamat.
22.44, 19. 1. 2009, odpovědětSikadamp.uroven ako dynamat,len lacnejsie
22.53, 19. 1. 2009, odpovědětFantomas,o ten CD menic este mas zaujem?
22.56, 19. 1. 2009, odpovědětno nemozem zohnat kabel na prepojenie cd menica BLAUPUNT z radiom SONY tak asi nic
18.45, 20. 1. 2009, odpovědětto se ti asi nepodaří sehnat. dá se propijit poze měnič a rádio stejné značky.
18.47, 20. 1. 2009, odpovědětno asi to tak bude.kazda znacka ma proste svoj konektor
19.04, 20. 1. 2009, odpovědětMám dotaz,koupil jsem Alfu,kde bylo zapojený přední repro na radio bez zesilovače.Hraje to docela solidně,samozřejmě se zesilovačem to je ještě o dost lepší. No včera jsem se rozhodl,že zapojím i zadní repro ve dveřích taky jen na origo kabely na radio. Po zapojení ale bohužel nehrajou zdaleka tak dobře jako ty přední,nevím jestli je vpředu nějaké vytlumení,ale vzadu určitě není a hnusně to vibruje z různími částmi dveří. Pomuže mi dokoupení nějaké té tlumící hmoty?Má to tak velký účinek? Díky
10.16, 6. 9. 2011, odpovědětAhoj kluci mame tuningovou dilnu kdyz by nekdo chtel pomoct nebo poradit pyste mi na meila neni problem nejak se domluvyme sme alfaci ne www.customtuning.cz vse jak audio tak i folie na zmnenu barvy ta strybrna 156 je moje je ve ful vybyve jasan i audio vse komplet vymnenene v prednich dverich sou panasoniky , v zadnich dverich 2 pasmove herzy, v kufru basak JBL a zesilovac take JBL fakt luxusni hudba musim doporucit kuzi do auta pak audio hraje uplne jinak a hlavne kvalitnejs klasicke latkove sedacky hodne pohlcujou zvukove vlny mame i sveho calounika ocalounit sedacky do alfy cca 8tis do jake koliv kombinace mame i na strankach soutez tak juknete zatim ahoj pavel
7.57, 18. 9. 2011, odpovědět