Zdravím, mám takový trapný dotaz, dostala se mi do rukou 156 2,4 JTD SW z roku 2003. Koukal jsem na různý příručky zde uvedený, ale nikde nemůžu najít co znamená žlutá kontrolka "kanistr s tekutinou (nebo nějaký vlnovky)" Svítí žlutě, po chvíli zhasne. A druhá otázka. Vlastním notebook pro svoje auto s VAG a kabelem na vozy od VW. Zkoušel jsem kompatibilitu s Alfou a kabel je kompatibilní. Jen bych potřeboval nějaký program, kterým bych přečetl eventuelní chyby. Díky moc za radu.
12.41, 21. 1. 2009, odpovědětAhoj, tak ta kontrolka je signalizacia pritomnosti vody v nafte. Ked zapnes klucik tak sa rozsvieti na znak toho ze funguje a potom sa rozsvieti az ked cidlo ktore je na spodu palivoveho filtra zisti vodu v nafte. na druhu otazku ti neviem jednoznacne poradit...skus sa popsytat niekoho kto s tym robi.
13.06, 21. 1. 2009, odpovědětAHOJ topsy.. NORMALNE ODPOJ KONEKTOR ZO SPODU PALIVOVEHO FILTRA A POTOM ODSKRUTKUJ VENTIL CO TAM JE.. AK HO POVOLIS DOSTATOCNE,ZACNE ZO SPODU FILTRA VYTEKAT VODA+NAFTA..NECHAJ TROSKA ODTIECT ZATIAHNI VENTIL, NAPOJ KONEKTOR A FICIS DALEJ.. KONTROLKA UZ SVIETIT NEBUDE... :)
13.47, 21. 1. 2009, odpovědět.. TEDA BUDE.. ALE IBA PREBLIKNE PRI STARTE :)
13.47, 21. 1. 2009, odpovědět