mám alfa romeo 146 1.9jtd a mám problém že sa mi rozsvieti kontrolka vstrekovania a auto ked odstavím už ho neneštartujem až keď mi spravia diagnostiku.potom auto ide bez problémov až kým to nezasvieti znova. vie mi niekto poradiť čo by to mohlo bit. ďakujem. JULO SLOVENSKO.
18.32, 21. 1. 2009, odpověděta co ti na diagnostike vypise???? ake chyby???
19.28, 21. 1. 2009, odpovědětvaha vzduchu na 90% alebo lambda
20.32, 13. 2. 2009, odpovědětPajpej-ty jsi teda odbornik,urcite to bude lambda u jtd motoru :) Kdyz ti delaji tu diagnostiku tak ti musi rict co to vypise za chybu a tu odstran,sam bych to videl na snimac faze,tj. cidlo na vacce.
10.03, 14. 2. 2009, odpovědětodbornik som neni a rozhodne nie taky ako ty!ale ja som mal tie iste problemy ako ma Julo a bol som u 10 fachmanou na diagnostiku a neprišli my nato že mam vahu vzduchu v haji nikomu to neukazalo na obrazovke, proste to môže byt 300 veci ktore su spojene zo svitenim kontrolky vstrekovania a moja rada bola jedna s 300 ktora mne osobne pomohla viriešit problem s vykonom a štartovanim takže nesud druhych. V dnešnej dobe je každy skupi na radu alebo si nechaju dobre zaplatit som rad že je tu partia spravnych chlapov ktory sa snažia pomôst druhym aj ked ich osobne nikdy nevidely čau.
11.36, 15. 2. 2009, odpovědět