nazdar alfaci, mam obrovsky problem a neviem co s tym... kupil som alfinku 156, 2003, 1.9jtd, facelift z nemecka.. ale ked som pretocil klucom v zapalovani, tak sa nic nedialo s displejom na palubovke [infocenter] tak som sa na to pozrel a zistil som ze je odpojeny... tak som ho zapojil a bohuzial po nastartovani mi ukazuje motor control system failure go to dealer. tak som siel na diagnostiku ze co to je a typek mi povedal ze to budu kluce ze to treba len prekodovat kluce... tak som doniesol oba kluce a po hodine mi povedal ze to klucami nebude, ze sa nemoze spojit s ECU riadiacou jednotkou. ze skontroloval poistky a ze secko dobre... tak povedal ze nevie co to moze byt. ze bud je odpalene neco alebo odpojene hm? tak pisem Vam alfistom ci niekto mal skusenost s takym niecim alebo popripade ci niekto tusi co by to mohlo byt... vopred vam dakujem moc
17.20, 22. 1. 2009, odpovědětmacka vo vreci
17.42, 22. 1. 2009, odpověděta cez co sa stym spajal mal origos examiner?
18.28, 22. 1. 2009, odpovědětZdraviim alfaci este sa xcem o0pytat, ze ako je to s tou ridici jedn.Lebo mne povedali ze ta jednotka je zrejme odpojena.. a ja nexapem ved ak by bola odpojena tak by mi nieco neslo tak ako ma nie?alebo ako to je?pls ak niekto viete alebo len tusite tak napiste.vopred dakujem
18.58, 27. 1. 2009, odpovědětVypadá to na špatný přístup čtečky k paměti závad.U jiných značek při podobném přerušení motor ani nenastartuješ.Zkontroluj všechny vodiče a konektory.
20.53, 27. 1. 2009, odpovědětCaute, taktiez sa mi dnes na displ. objavil fakt cool odkaz . . .MOTOR CONTROL SYSTEM FAILURE, GO TO DEALER. Zaujimave, kedze mam auto len par dni / ide ma roztrhat /. Bolo kupene v nemenovanom bazare v Banovciach. Viete mi niekto poradit co mam robit, resp. kde je problem? Pripadne servis Alfy v Nitre alebo blizkom okoli. Dakujem velmi pekne za radu. Nrtrade
19.29, 8. 5. 2010, odpovědětNoo podla toho co pisete tak je niekde prerusena zbernica od RJ motoru k PC.. mozno banalita odpalena poistka ale ak bolo burane tak mozu byt potrhane kable a to znamena rozobrat cela auto a ist kablik po kabliku...:(
20.04, 8. 5. 2010, odpovědět