ahojte Pani, chcem Vas poprosit o radu, pripadne skusenost, ak sa niekto s niecim podobnym stretol. vlastnim alfu uz cca 2 roky, bez akychkolvek zavad, je pravda ze veci,spotrebak menim poctivo, proste auto ma udrzbu, ktoru alfa potrebuje. ale, tento tyzden ma naozaj nevysvetlitelny problem. konkretne mi narezava klinovy remen. Ten ma myslim 5 drazok, orezanim myslim akokeby nozom niekto poslednu cast drazky odrezal, tym padom samozrejme klinovy padne. myslel som ze je unaveny klinak,cca pol roka stary,origo z alfy,najazdene na nom cca 10 tis km. takze rovno do obchodu, kupa noveho, nahodenie, po cca 12 km opat to iste, nieco rozrezalo poslednu drazku(z vonkajsiej strany -od kolesa), nastastie mam v kufri vzdy remen navyse, takze opat nahodenie, 2 dni a cca 150 km pokoj, dnes Opat to iste. pred poslednou vymenou remena sme s mechanikom skontrolovali vsetky kladky, vsetko ok,bez vole, bez odporu,prosto tak ako ma byt, ani po nahodeni remena nic nezvycajne, remen nekmital, pekna rovna linia drahy. remenica na kluke, napinacia kladka, vodiva kladka maju cca pol roka, tak verim ze v nich by to byt nemalo. Loziska altiku a klimy vyzeraju taktiez OK. rozvody s tym myslim nebudu mat nic spolocne, ale preistotu infoska, menene cca rok a pol spatne, remen,kladky,vodna pumpa, proste vsetko, nabehal som na nich cca 40 000km nestretol sa niekto s niecim podobnym? zajtra ide auto opat do servisu, tentokrat vsak nie alfackeho, tam nie je radno chodit pokial clovek nevie presnu zavadu, ale k znamemu mechanikovi, ktory robi opravy na zeninom aute a je spolahlivy. Predtym by som vsak mal rad aspon predstavu kde zacat, na co sa zamerat. motor 1,9 JTD budem povdacny za kazdu radu. cuore sportivo 111 men
10.56, 24. 1. 2009, odpovědětno mne sa začal trhať keď odišla napínacia kladka- ale to už potom bolo vidno žeje vyosená
20.30, 26. 1. 2009, odpovědět