Blinkrový žárovky ve 156ce jsou klasický nebo mají vyosený čudlíky?
19.50, 25. 1. 2009, odpovědětpřední mají vyosený čudly.zadní ne.
20.04, 25. 1. 2009, odpovědětok, díky moc
20.06, 25. 1. 2009, odpovědětja som mal aj zadne t ak neviem
20.09, 25. 1. 2009, odpověděta v bočních blinkrech je co za žárovky? objednávám LED provedení, tak abych věděl....
20.29, 25. 1. 2009, odpovědětjá mám vzadu kolíky proti sobě a v předu poosazené. tak nevím. když dáš do blinkru ledky tak ti to bude blikat hodně rychle-musíš tam dát nějaký odpory aby to blikalo tak jak má. v předních světlech mnohem líp vypadají diademy a v zadních mám normální oranžový a jsem spokojenej.
20.38, 25. 1. 2009, odpovědětdiademy vpředu nemají žádnej význam, když jsou stejně schovaný za bílým sklíčkem. O LED žárovky mi jde z toho důvodu jak rychle se rozsvěcují a zhasínají. A budou blikat stejně rychle, jako normální žárovky - vlastní zkušenost. Budu dávat led i do koncových/brzdových.
20.45, 25. 1. 2009, odpověděttak já to teda asi dneska neobjednám a půjdu se podívat, co tam mám já - tím pádem si zjistím i ty boční....
20.52, 25. 1. 2009, odpovědětjá jsem je tam měl a blikalo to rychle. vpředu mám diademy a při zhasnitých blinkrech to prosvěcuje s modrým nádechem a je to super.
20.58, 25. 1. 2009, odpovědětpokud dáš do zadních světel diodovou žárovku, tak ti bude svítil kontrolka prasklé žárovky nebo pojistky!! Diody mají jiný odpor než klasická žárovka.....zkus dát diody do spztky....mám to odzkoušené! Blinkry nevim, ale myslím, že ti to bude dělat to samé...když zapneš blinkr, tak ti bude blikat i kontrolka těch žárovek.
23.19, 25. 1. 2009, odpovědětkontrolka blikat nebude-ale blinkry budou blikat rychlejc protože si s tím přerušovač nebude vědět rady. musely by to být diody který odebírají stejný množství proudu jako žárovka nebo přidělat odpory aby si auto myslelo, že je tam žárovka. já mám ledky všude ale blinkry jsem nechal tak jak jsou-u blinkrů je to celkem i zbytečný. a na kontrolku prasklé žárovky jsem si už zvykl.
23.30, 25. 1. 2009, odpověděta aby mi přední světlo mělo modrej nádech, tak tobych fakt nechtěl :-D:-D Ještě modrou obrysovku a chromový ostřikovače s modrýma ledkama ;-)
23.55, 25. 1. 2009, odpovědětmyslím to sklíčko v blinkrech, že má modrej nádech, ne světlo, a to jen když je to zhasnutý takže to nepřirovnávej k ničemu tomu podobnýmu jako jsi to přirovnával-ale neviděl jsi tak neposuzuj a ty ostřikovače s modrým světlem si tam klidně dej.dej si do těch blinkrů třeba xenony.
0.05, 26. 1. 2009, odpovědět:-D hele, mně je srdečně jedno, jestli máš světlo modrý nebo jakýkoliv jiný.... jestli se ti modrej blinkr líbí, tak proč ne :-D a nvm, co meleš o xenonech ;-D
0.12, 26. 1. 2009, odpovědětjá mám v celém zadním světle diodové žárovky blinkr mě taky biká rychle-jakej odpor tam dát?Jo a kontrolku žárovek jsem jednoduše odpájel-srala mě!
13.20, 26. 1. 2009, odpovědětno tak proměřit třeba měřákem...odzkoušeno nemám, neporadím konkrétní hodnotu, ale jako test bych si dal určitě potencionmetr a ladil bych hodnotu odporu, až bude vyhovovat, změř si aktuální odpor a pak si kup co nejpřibližnější :) Tak se mi to zdá asi nejreálnější
12.02, 24. 9. 2009, odpovědět