Zdravim Alfáci, Mám 2.0 T.S 114 kw a pokaždé když auto nastartuji ráno když je studené se mi po chvíli rozsvítí kontrolka vstřikování taková červená tryska a spustí se mi na plné otáčky ventilátor sahary, po chvíli jízdy zhasne a potom sem tam i když je motor teplý sem tam se rozsvítí a potom zase zhasne - mám novou váhu i lambdu - čím by to mohlo být - může to způsobovat krokový motorek, ten je asi jediná věc,kterou jsem ještě na autě neměnil...Díky za tipy. Alfistům zdar :)
19.34, 28. 1. 2009, odpovědětDíky zatipy.....examiner zjistil vadné teplotní čidlo...
13.54, 30. 1. 2009, odpovědětProsim:-)
13.57, 30. 1. 2009, odpovědětČus mám ten samej problém. Stejný auto jako ty a rady si fakt nevim. Začlo mi to až v zimě. Ale ventilátor mi nejede jen kontrolka občas svítí. A auto jede taky normálně. Pojedu na diagnostiku aby to vymzali ale když na něco pčojdeš tak mi dej vědět na e-mail..Díky..
9.44, 2. 2. 2009, odpovědětMam diagnostiku,okr-chrudim,po dohode muzu prijet.tel-739/470094
20.14, 2. 2. 2009, odpovědětuplně to same sem měl a šefmechanik mě přišel na to že me to děla lambda a termostat.A jeste se v tom italferaglia vrtal dal a zjistil že mam smetenou vačku tak me ceka vimena vaček a zdvihatek
7.40, 8. 2. 2009, odpovědětTak se mrkni sem,taky jsem musel měnit vačky... http://www.alfa-romeo-go-motors.wgz.cz/fotky-z-oprav/obrousene-vacky.html A po výměně mi občas začala svítít kontrolka vstřiků,ale vždycky jen na chvilku a pak zhasla,teď už nesvítí tak se to asi srovnalo :-D
14.47, 8. 2. 2009, odpovědětJa jsem to treba vyresil vymenou cidla otacek.a jestli zatim jen problikava tak to udelejte za vcas at nestojite jako jsem stal ja.:-)
20.18, 2. 3. 2013, odpovědět