caute... prosim mam na vas prosbu ci sa niekto nestretol s takym problemom aky mam ja... moj problem zacal ked som mal skooro prazndu nadrz isiel som na rezerve a isiel som natankovat ale ako som prisiel na pumpu zacala mi svietit kontrola vstreku som si myslel ze to bude tym...ale natankovoal som a svieti stale auto neslo vobec do vykonu ako keby neslo turbo....na druhy den rano auto slo normalnee ale ak som presiel asi cca 10 km zacalo to svietit zas a vykonu zas nikde... ako som siel zas z prave zas to po nejakych km zacalo svietit...a niekedy za jazdy mi to prestane svietit ale len na chvilu pak zas... bol som na diagnostike na ktorej som od toho suplikanta nic nezistil len ze je tam nejaky chyba s preplnovanim vzduchu... prosim nevie niekto poradit??
17.54, 29. 1. 2009, odpovědětTo dela felicie normal,nejede.
18.24, 29. 1. 2009, odpovědětmě to dělalo to samý. ale bylo to tím, že byl pořád otevřený termostat, auto se v zimě nestačilo ohřejvat a vždycky se rozsvítila kontrolka vstřiku. vyměnil jsem termostat a vše OK. pokud se ti motor normálně ohřívá tak nevím.
22.32, 29. 1. 2009, odpovědětNepises, aku mas motorizaciu...predpokladam vsa,ze mas JTD, ked pises o turbe. Prinajmensom by som skusil vahu...odpoj ju a skus, ci auto nepojde lepsie. Pokial ano, tak je KO vaha vzduchu.
7.15, 30. 1. 2009, odpovědětPokud to nejede vubec, mohl by to byt snimac polohy pedalu plynu. Me u toho taky svitil vstrik, ale to nemelo fakt zadnej vykon... Vahu bych skusil taky
9.16, 30. 1. 2009, odpovědětmněl jsem podobný problém na 2,4 Mjtd mně praskla hadička od " zařízení které udává podtlak turbu nevím přesně jak se to jmenuje" mněl jsem strach že je to něco závažnýho! Známí v servise mi to hodil na diagnostiku a taky nic nenašel až když jsme to nechali napíchlé a šli to projet zjisti že se někde strácí tlak turba někde v 2000-2500 otáčkách a šel potom. nejdřív jestli není v háji to zařízení které udává podtlakem udaje turbu kolikmá tlačit. To bylo v poho tkže byllo jasný že se to stácí někde cestou a byla to trapná hadička která vedla do membrány k turbu! záleží na tom jestli máš strátu víkonu hned na začátku nebo až ve vyších otáčkách.
12.38, 30. 1. 2009, odpovědět