Zdravim vsechny priznivce adrenalinove jizdy.mam mensi nebo spis vetsi nefunguje abs je to zrejme zpusobeno vadnym relatkem.Ma s tim nekdo zkusenosti?Je to nevymeny dil-pouze koupe nove jednotky by to vyresilo ale ta stoji pres 30000kc
9.45, 31. 1. 2009, odpovědětdoporučoval bych zajít na diagnostiku , tam zjistí kde je problém, může to být v řídící jednotce ABS nebo někde v čidlech u kol, přerušený kabel nebo vadné čidlo, prasklá pojistka .....
16.04, 31. 1. 2009, odpovědětno aj som mal tiez chybu ABS....svietila mi kontrolka ABS a aj rucnej brzdy....bol to zly kontakt na poistkach ktore su pri baterke...vyistil som to a ABS slape ako hodinky....
16.14, 31. 1. 2009, odpovědětdiagnostika jiz byla provedena a cidla u kol jsou O.K:Po zmereni se zjistilo ze je vadne napajeni abs asi 2.5Voltu.pokud se zapalovani porad do kola zapinalo a vypinalo kontrolky zhasly a napajeni bylo v poradku toto ovlivnuje rele.zkusim jednotku abs rozebrat a juknout se na rele treba to budou jen zoxidovane nebo opalene kontakty rele
17.14, 31. 1. 2009, odpovědět