Caute, mam 1.9 jtd, r. 99, chcel by som dat vymenit ten druhy rozvod (alternator, servo, klima), ide mi odtial nejaky divny zvuk. Znami mi povedal, ze to moze byt vytahany remen a zas druhy mi povedal ze to moze byt napinacia kladka. Mate s tymto niekto skusenosti? Neviete cenu tohto rozvodu komplet? Chcel by som to radsej vymenit komplet!
14.49, 31. 1. 2009, odpovědětTak nevahaj a vymen to komplet...a mas pokoj...a to je aj narozumnejsie....ja som menil komplet a myslim ze aj kazdy co menil tak komplet
15.16, 31. 1. 2009, odpovědětměl jsem stejný problém, dělalo to takový podivný zvuk a ještě k tomu padaly otáčky docela nízko a na řemenu se dělaly takový cucky, problém byl v řemenici k alternátoru , ta řemenice má spojku, která se na jednu stranu volně otáčí a na druhou zabírá, ta když se zasekne tak to dělá tyto problémy, vyměnil jsem jí a je klid otáčky v pododě a zvuk zmizel. snad ti to pomůže
15.55, 31. 1. 2009, odpovědětOk. Uvazoval ze to vymenim cele, ale najprv som chcel vediet nieco viac. Na jar to dam do servisu a vymenim to cele. Dik moc za rady.
16.59, 31. 1. 2009, odpovědětnachystal si na remenicu na altik tak dvojku, na napinaciu kkladku 1600,- a este jedna kladka a samozrejme remen,vymena je jenoducha okrem altiku. ten musi ist von inac sa neda dat dole remenica,lenze musis aj dat dole poloos lebo inac alternator von nedas
17.51, 31. 1. 2009, odpovědětNo tak ma to bude stat mozno tak isto ako rozvod motora. Dal som zan cca 7500 s robotou aj s opravou vakuovej pumpy. Ale ak tak to dam spravit. Uvidim aku cenu mi povedia v servise.
21.41, 31. 1. 2009, odpovědětaky zvuk? mne hrci lozisko na napinaku, idem cochvila menit.
10.11, 1. 2. 2009, odpovědětTake akokeby mrmlanie z toho rozvodu, alebo ako to nazvat
10.22, 1. 2. 2009, odpovědět