vyzera to ze mate celkom prehlad....tak som sa chcel spytat na jednu vec ohladom 156ky....ci by ste mi nahodou nevedeli poradit ....kupil som alfu 156 1.9 JTD z nemecka, bol k tomu len jeden kluc ....prisiel som s tym normalne na slovensko ...preslo to cez kontrolu orginality ...a po par dnoch ....sa auto zrazu nedalo nastartovat ...blikal na palubovke maly cerveny kluc ....ci je problem v imobilizery ...ako by sa to dalo pripadne spravit....lebo s kamosom sme to odtiahli do orginal servisu alfa a tam povedali ze treba vymenit celu riadiacu ....ze ci by nestacilo len vyrobit nahradne kluce, pripadne preprogramovat imobilizer.
20.38, 3. 2. 2009, odpovědětimob. se dá odpojit...
20.43, 3. 2. 2009, odpovědětA ako sa da imooo odpojit ?
23.49, 3. 2. 2009, odpovědětKUPIS : nieco podobne sompocul aj ja ....nevedel by si nejak strucne popisat ze ako to spravit ...pripadne na koho sa obratit ...mozno aj v cechach ...aj ked skor by mi sedelo zo slovenska
11.12, 4. 2. 2009, odpovědětjo zjístím to přesně u mého servisáka co mě dělá auto a dám vědět.Kamoš taky stratil klíč s imob. a měl poze klíč bez imob.a on mu to odpojoval.zjistím a napíšu..
16.04, 4. 2. 2009, odpovědětok ....diky
16.43, 4. 2. 2009, odpovědětMartin ja som vždy chcel vystrelovací kľúč ale nevedel som sa do toho dotlačiť, kým mi nezačal blbnúť imobilizér tak som to cele rozhodil (dúfal som v špatný kontakt) a zistil som že keď mám kľúč priložený na tom krúžku čo je okolo spínacej skrinky tak to ide vždy. Tak som k nemu prilepil kľúč a dal som si vyrobiť obyčajný a s tým štartujem
12.17, 5. 2. 2009, odpovědětimobilizer sa v tomto type nedaa odpojit,ale existuje haluz co sa daa do riadiacej jednotky a ona ho automaticky vyblokuje...auto normaalne startuje...stojiii to aj s praacou do cca 200eur...ak by ste mali takyyto problem niekto,napiste na mail,dam vam kontakty Benelli900@azet.sk
23.08, 18. 2. 2009, odpovědět