chlapy mam problém se zadní napravou na 156.2,4 JTD r.v.98 Mam vymlácené silenbloky na příčných ramenech jsou to ty "kosti"které jsou tam 4ks dvě před napravou a dvě za napravou.Zhaněl jsem jen ty silenbloky,někteří prodejci je uvádějí jako nahradní díl ale nejsou a prý se ani nevyrábí.Neřešil někdo stejný problém a nesehnal je někde nebo nejakou alternativu.Dík za rady.Martin
12.36, 4. 2. 2009, odpovědětco myslíš?silenbloky na ramenech? Zadní nebo přední?
12.59, 4. 2. 2009, odpovědětTaky jsem to řeěíl a nezbyde nic jineho než koupit cela ramena ale ta cena je hrozna.
13.48, 4. 2. 2009, odpověděta co tak kupit si powerflexy (polyuretanove silentbloky), neni to lacnejsie riesenie?
15.10, 4. 2. 2009, odpovědět4500 ,- komplet na zadek.... 4x příčná ramena , 2x podélná a 2x silentblok....dělal jsem si to sám , práce na dvě hodinky...a pak geometrie :-)
15.35, 4. 2. 2009, odpovědětzdravim radek156...menim vsetky zadne ramena zacal som priecnymi ale nejde mi vytiahnut rameno pred napravou...je tam malo miesta...ako nahle ho chccem vytiahnut tak ma nepusti nadrz...co mam spavit?to iste mam aj na druhej strane...som z toho hotovy...poradte prosim
14.15, 23. 4. 2015, odpovědětty silenbloky na ramenech se sehnat dají,ale jsou dva průměry a záleží,jakejprůměr mají ty ramena.Jeden druh myslim 20,1 se dají sehnat v pohodě,ale ten druhej průměr hodně těžko
15.35, 4. 2. 2009, odpovědětDík moc za rady kluci asi se vrhnu na ty celá ramena našel jsem je v docela solidní cenové relaci něco jak píše Radek ale píše i o 2x silenblok nejspíš ty samosatné které jsou spojené šroubem na konci podélné tyče ale ty jsem zatím nikde nenašel ani netuším jak se jim říká nebo jak je popsat v autodílech date mi tip.Dík Martin
23.34, 4. 2. 2009, odpovědětza kolik a kde jsi je našel? Taky budu potřebovat.
8.35, 5. 2. 2009, odpovědětTak asi nejlevnější tady doufam že něco vydrží.http://www.dilyfiatov.cz/p1010-tahlo-zadni-napravy-pricne/ Jen porád nemůžu natrefit na ten samostatný silenblog jak psal Radek156.čus
10.54, 5. 2. 2009, odpovědětNora je má levnější a značkové navíc!!!!
21.44, 6. 2. 2009, odpovědětAlexi hod tu prosím taky odkaz na ty autodíly co píšeš každá rada dobrá a i každá koruna.Hlavně aby to něco vrželo,koukal jsem na ty powerflexi je to zajímavé chtělo by to někoho ze zkušeností.Dík
20.27, 7. 2. 2009, odpovědětMartin ja som vždy chcel vystrelovací kľúč ale nevedel som sa do toho dotlačiť, kým mi nezačal blbnúť imobilizér tak som to cele rozhodil (dúfal som v špatný kontakt) a zistil som že keď mám kľúč priložený na tom krúžku čo je okolo spínacej skrinky tak to ide vždy. Tak som k nemu prilepil kľúč a dal som si vyrobiť obyčajný a s tým štartujem.
12.15, 5. 2. 2009, odpovědětsry to nepatrilo sem
12.16, 5. 2. 2009, odpovědětSilentbloky powerflex se daji nejlepe koupit primo u nas jako oficialniho dealera... www.chevron-racing.com ... komplet sada na zadni napravu obsahuje: <p> 4 ks. Silentblok pro rameno zavěšení zadních kol – přední 4 ks. Silentblok pro rameno zavěšení zadních kol – zadní 2 ks. Silentblok zadní spojovací tyče - náboj <p> Cena za komplet sadu: 6.150 Kč
18.36, 5. 2. 2009, odpovědět