bol som na diagnostike, nakoľko ma "rozčulovala" kontrolka vstreku. Diagnostika určila ventilátor čo mi je záhadou resp. nevidím súvis, alebo to súvis má??? Dík za Vaše postrehy či skúsenosti
7.31, 31. 1. 2007, odpovědětAsi je chyba ve ventilátoru ;) Na kontrolku vstřiku je napojena spousta závad, rozsvítí se, když je někde chyba. U Tebe je zřejmě ve ventilátoru, to máš kliku. Někomu třeba svítí proto, že má v háji turbo za 30.000 CZK.
9.56, 31. 1. 2007, odpovědětV podstate som rád i keď ako pišeš kontrolka vstreku diagnostikuje ozaj spústu závad a zbytočne niekedy nezmyselne stresuje, diagnostika ok až na to, že pri výmene pal. filtra už nešlo naštartovať a musím meniť reg. ventil za 5 tis ak nie ešte niečo viac. Uchylujem sa k myšlienke nejakého diagn. zariadenia pretože cpem vrecka servisu.
13.43, 31. 1. 2007, odpovědětDiagnostikovat můžšeš sám doma přes Alfadiag, víc nevím, hledej ;-) Výměnou palivového filtru se nemohl zničit jakýkoli regulační ventil. Nešlo to nastartovat, protože to bylo zavzdušněné.
14.25, 31. 1. 2007, odpovědětja viem, že zavzdušnéné, veď nič iné nemohlo odísť len tak zrazu...len keď sa niekto trápi s odvzdušnením už 4dni a nakoniec skončím v aj tak v Alfe-servise kde to pokračuje tak je to na slučku už. Jednoducho čerpadlo nechce pustiť naftu ďalej takže možno práve v nevhodnú dobu "odišiel " ventil. Už je kúpený tak verím, že to pôjde.
19.35, 31. 1. 2007, odpovědětAlfadiag neumí JTD
19.07, 2. 2. 2007, odpovědětnevieš poradiť diagnostiku konkrétne pre JTD? Dik
20.23, 2. 2. 2007, odpovědětVentilatorem to byt nemohlo, maximálně rele co ventilátor spíná.
19.08, 2. 2. 2007, odpovědětten "ventilátor" mi povedal technik na diagnostike , len som tlmočil jeho "diagnostické" :) slova, takže si radšej zhánam diagnostiku pre svoju alfu JTD
21.31, 3. 2. 2007, odpovědětchalani tak uz aj mne stale svieti kontrolka vstreku. dnes zacala svietťit. ma 1,9 JTD 77kW. ked nastartujem tak zhasne ale ako nahle pridam viac ako je volnobeh tak svieti a nezhasne. uz som skusal aj odpojit baterku na hodinu a zase to robi to iste... skusim skocit cez tyzden na diagnostiku, dufam ze to nebude nic vazne? inak auto ide mozno len o chlp slabsie,ale moze to byt tym ze bola odpojena bateria a nieco sa tam resetlo.
20.46, 8. 7. 2007, odpovědětzdar pojistka na 2,4 jtd je napojená jak na kontrolu vstřiku tak ovládání ventilátoru může být špatný kontakt na pojistce 40 A , která je umístěna na baterce na + pólu pokud máš 2,4 ¨jtd r.v 2000 a víše 100kW.
7.45, 9. 7. 2007, odpovědětsakra neviem sa dostat na diagnostiku,maju vela roboty. neviete tu o niekom v okloli NZ,NR,LV, ZM,SA ? stale ma to znervoznuje,co je tam za problem. ked nastartujem zhasne ale hned ako pridam zacne svietit :-(((
9.13, 9. 7. 2007, odpovědětvcera som precistil uplne vsetky kontakty a spoje na kablovachach okolo motora,vratene poistiek a ventilatoru isopropylom, a robi to to iste. dnes by som sa mal dostat na diagnostiku,tak uvidim co to hodi. Skrobik ja mam 98 ale tie poistky na ventilator su ok,len su pri ABS
12.21, 10. 7. 2007, odpovědětDiagnostika v Nitre, ITALPOL 0376504503,0905695092 robia talianov Alfa,Lancia,Fiat
21.25, 11. 7. 2007, odpovědětozaj na tej diagnostike som este nebol,lebo chalan nema teraz cas,ale pomykal som este so vsetkymi poistkami v kabine pri vodicovi a kontlolka uz nesvieti,len pred startom. ale na diagnostiku este radcej zajdem
8.00, 13. 7. 2007, odpovědětI mne sviti kontrol vstriku... Odpojil sem vahu (z duvodu jejiho testu) av poho auto jelo lip a ani nic nesvitilo. Po zkousce sem ji dal zpatky a taky nic nesvitilo. Vcera sem ji vykuchal znovu, hod a pul machal v lihu,dalsi hod susil na slunci a po zandani zpatky to teda nejelo tak jak kdyz byla vypojena,ale zase to jelo lip nez puvodne kdyz byla zasrana. No ale zacala ted svitit kontr.vstriku.. Poradili byste mi prosim co s tim? Staci vyresetovat řj?
13.49, 16. 7. 2007, odpovědětchalani a je to tu zase, neviem ci je to tymi poistkami opat ale ked nimi pomykam tak kontrolka zhasne, len opat sa rozsvieti na druhy den. nikto mi nenapisal co mozu sposobyt tie zavady co mi prad mesiacom ukazala diagnostika, tak neviem co s tym. bolo tam : signal brzdy,snímac pedalu akceleratoru 2,koherce signalu faze a otacek, EGR. inak auto ide normalne
8.27, 22. 8. 2007, odpovědět