ahoj, jak všichni víme alfa má docela douhou řadičku, tak jsem ji zkrátli ale nemuže to mít vliv na synchnony v prevodovce nbo nebude to horsí...asi mají důvod proc je tak dlouha ...v bmw rady 3 2002 je krátka a akorat...tak nevím..
15.10, 5. 2. 2009, odpovědětNie,vplyv to nemá,dlhšia je z dôvodu vyšich sedačiek.Majú pomerne malú plohovateľnosť a teda abyste na páku dosiahli!
15.16, 5. 2. 2009, odpovědětJá mám 20TS a mám ji krácenou o 8cm asi rok a vpoho...
15.26, 5. 2. 2009, odpověděttak to ste mi dali chrobaka do hlavy, asi si ju aj ja skratim len som sa v tom nechcel sprtat lebo som nevedel ci sa to moze, nakolko origo paka je tam ako na autobuse.
16.49, 5. 2. 2009, odpovědětkupis pozdava sa mi ta dlzka tej tvojej radiacej paky. mimochodom ako je potom vyriesena spiatocka? resp. mohol by si popisat postup ako si to robil?
21.04, 5. 2. 2009, odpovědětjá jsem to zkracoval tak, že jsem sundal tu plastovou trubku co je na tyči řadící páky na vhodném místě (zhruba uprostřed) jsem jí rozřízl a zkrátil. svařil zpět, obrousil a nalakoval. podle toho jsem uřízl tu žekeznou tyč a nasadil zpět plastovou část. vše funguje tak jak má i s pojistlou zpátečky a vypadá to good.
21.19, 5. 2. 2009, odpovědětFuj, Moonky - jak to můžeš kouřit? :-D Ale ty lakovaný detaily jsou v kombinaci s tim volantem a řadičkou parádní. Fakt pěknej vnitřek. Jak máš nasvícený budíky?
21.21, 5. 2. 2009, odpovědětTeď jsem koukal na zbytek fotek. Takže indiglo? Ale to nejsou ty budíky, který máš focený ve dne, že ne? Kára je fakt pěkná, jen jsi měl před focenim smejt ty mušky :-D A ještě se zeptám na světla a nárazník. Od koho ten nárazník je - to je origo nebo kopie? Mi připadá, že ty světla nějak nelícujou... To neber jako rejpání, jen technickej dotaz. Auto je to fakt fešný
22.04, 5. 2. 2009, odpovědětKUPIS: klobuk dole, velmi pekny kusok...fakt pecka
9.53, 7. 2. 2009, odpovědět