Ahoj chalani, viem ze to uz tu bolo pisane velakrat, ale vzdy ste mali problem s pernament rozsvietenou kontrolkou airbagu...ibaze mne nesviete stale, iba pocas jazdy - vacsinou dlhsie trasy - sa rozsvieti, o par sekund zhasne ....neskor znova sa rozsvieti na par minut a znova zhasne ....je to obcasne a doteraz to nerobilo ..a este sa mi zda ze sa to rozsvieti a zhasne ked su na ceste nerovnosti, diery a pod. vtedy ako sa zatrasie auto tak sa ta kontrolka rozsvieti ... neviete mi poradit v com by mohol byt problem ? dakujem.
20.07, 6. 2. 2009, odpovědětČau, je to špatný kontakt některého bagu. Musíš zajet na diagnostiku a tam ti zjistí který bag dělá potížě. Chyba by měla být "pouze" v konektoru daného bagu. Já to vyřešil ucvaknutím konektoru a přímým naletováním. Jsou to jen dva dráty. Doporučil a udělal mi to technik přímo z AR.
20.54, 6. 2. 2009, odpovědětdik za odpoved..skusim vyriesit podobne v servise.
22.15, 6. 2. 2009, odpovědět...nevyhazuj zbytečně kačky. Skoč si na diagnostiku "znamemu diagnostikáři Alf".....řekně ti přesně kterej konektor je potřeba pročistit kontaktolem ;-)
22.25, 6. 2. 2009, odpovědětto je trochu blbost, protože kontrolka neshasíná, to první musíš vymazat chybu, takže bych šel po něčem jiném
22.47, 6. 2. 2009, odpovědětakosi tejto odpovedi nerozumiem ...ako kontrolka nezhasina, ked v mojom aute zhasina ... zapina sa a vypina sa v nepravidenych intervaloch. naozaj to vyzera ako nejaky zly kontakt.
23.04, 6. 2. 2009, odpovědětPOdle me to nebude kontakt,protoze jakmile se prerusi uz zustane svitit kontrolka furt a musis na diag,spis nejaky pokles napeti ci co ale urcite diagnostiku auvidis.
7.36, 7. 2. 2009, odpovědětje to na 100% kontakt. Dělalo mi to taky. Musiš na diagnostiku ať zjisti který to je. Prostříkání kontaktolen je na ho... pomůže jen na chvilku. A jak píše TommyH abys šetřil absolutně nechápu. Mě to dělal kluk co děllá v Alfě, akorát to dělal u sebe a řek si myslím 600,-. Mám přeletované oba zadní bagy + smazání chyby. A hlavně mám už klid. Tak zatím
8.41, 7. 2. 2009, odpovědět