Chau ALFISTI, mám docela problémek. Celou dobu co mám alfu sem s tím problém neměl... až od té doby co jsem natankoval power shlell 95 s aditivy mi zacala nakruto cukat na jedničku a ostatní rychlosti bez problému.... dělá to teda i když je to studené nebno i teplé. a jen při sešlápnutí naplno. A nebo třeba při studenem motoru jako by se dusila na jedničku. Newim jestli by to mohlo byt palivovym fitrem, vzduchovýmn filtrem a nebo jenom kabely.... fakt newim... jeste sem nic nezkousel.... je to 1.6TS rv.2000. Diky za radu...
20.14, 8. 2. 2009, odpověděttaky i to cuká ale benzínem to nebude.tankuju shell v-power už rok a půl a začalo mi to dělat až teď. zítra to vezu na diagnostiku a bude se zjištovat co to dělá než to přestane-tak sem pak napíšu čím to bylo.
20.27, 8. 2. 2009, odpovědětpořád je to lepší než obyč benzín. teda alespoň mě se zlepšil kultura motoru.
22.47, 8. 2. 2009, odpovědětje mi jasné že to benzínem není.... ale pořád jsem nezjistil čím to je... paliv. fitr to pry neni... ten se u benzinu pry nemeni skoro ubec.. mozna lambdasonda jenze tu mam taky novou vahu vzduchu taky novou... tak ja newim mozna vzduchovy filtr ale jeto jen dohad...
14.45, 9. 2. 2009, odpovědětTo mechac: nafta je tak akorat do traktora, sprominutim.. u shellky jedine benzin V-power nejlip 100oktan.) nejlepsi co muzes alfe davat, pak dela mnam! Nic jinyho netankuju a jede krasne, zadny problemy...diesel fuj
15.05, 9. 2. 2009, odpovědětMne se taky dusila a jela špatné vyřešili to nové svíčky..ale svítila mi kontrolka vstrikovani :-/
15.15, 9. 2. 2009, odpovědětSvicky sem menil s rozvody.. je na nic max 20 000 km to svickama byt nemuze...
16.59, 9. 2. 2009, odpovědětAhoj mám 2,5 a dnes mi to začalo cukat a začala svítit kontrolka vstřiků to auto mám týden a druhý problém ale je to auto co jsem vždy chtěl ale nevím co dál když jsem to měl na počítači před týdnem říkali že jim to nic nehlásí. A dnes jsem se chtěl rozjet na křižovatce a málem jsem prolít sklem jak to cuklo. Taky tu říkaj že když se odpojí na 45min baterka tak se resetuje jednotka. Jen prosím o radu díky Michal
19.03, 20. 3. 2009, odpovědětmě se to cukalo,ale byla to hadice sání mezi klapkou
15.20, 10. 2. 2009, odpovědětjj shell v-power 100 a problemy s cukanim a kolisajucim otackami su prec!!
15.43, 10. 2. 2009, odpovědětčus.nevím jestli ti to pomůže ale mě to cukání dělal výfuk našel jsem malou dírku vzadu a je zcela jasné že to bylo tím projdi si tedy výfuk jestli tam něco není aspoň já jsem to měl tím měj se čus
15.56, 11. 2. 2009, odpovědětjo a tankuju pravidelně VERVU a tím to není protože to dělalo i když sem bral 95tku.
15.58, 11. 2. 2009, odpovědětMatie máš prasklou hadici která je u klapky, zkontroluj ji, bude prasklá někde v tý harmonice, jak je rasklá tak přisává falešnej vzduch ;)
0.30, 21. 3. 2009, odpovědětkamos vycisti si prosim skretiacu klapku bude spinava nabeton.
15.06, 21. 3. 2009, odpovědět